Оприлюднили нові унікальні екскурсійні маршрути Вінницею

Оприлюднили нові унікальні екскурсійні маршрути Вінницею

Учасники першої хвилі Майстерні міських екскурсій Школи вінницького гіда розробили нові унікальні екскурсійні маршрути. Щоб на екскурсыъ потрапити варто звертатися до самих екскурсоводів та екскурсоводок.

Про це у фейсбук пише Департамент маркетингу міста та туризму. Зазначають, що поки їх 3. Далі буде більше.

Тематична екскурсія «Вінниця містична»

Які легенди гуляють Вінницею? Які цікаві історії криються у її вулицях? Які секрети ховають давні будівлі? Все це запрошує дізнатися екскурсія «Вінниця містична».

Відео дня

Ви матимете змогу не лише прогулятися вечірніми вулицями, а й поринути в атмосферу надприродного, пізнаючи таємниці, які розкриваються під покровом ночі.

Провідниками у містичний світ міста над Бугом слугуватимуть костюмовані персонажі.

Замовлення екскурсії: Кирило Леонов (098 347 85 75).

Тематична екскурсія «Вінницькі жінки, плітки та дрібка любові»

Всі ми звикли до чоловічих імен в історії Вінниці, які розбудовували місто на рубежі ХІХ-ХХ століть. Але невід'ємною частиною історії становлення нашого міста були і є жінки, роль яких, на жаль, часто залишається за кулісами.

Яким було значення жінок у становленні Вінниці як міста? Ким вони були, чим займалися, де розважились та в кого закохувалися? Ці секрети розкриє екскурсія «Вінницькі жінки, плітки та дрібка любові».

Замовлення екскурсії: Innulya Mishchuk (063 942 64 98) та Tanya Rybak (063 13 222 73)

Тематична екскурсія «Winniza-Stadt» (Вінниця часів окупації)

Ми знаємо про «Вервольф» та приїзди Гітлера. А чи задумувався хтось з нас, що вулицею, якою ми проходимо щодня, прогулювався гебіткомісар, а в кафе обідали гестапівці? А тим часом за рогом жили звичайні вінничани. Чому саме в нас були головні штаби всіх військ?

Та як жило (саме жило!), а не виживало місто. Бо ця історія не про «печаль», а про людей, які жили і любили своє місто контрастів. Вас вітає Winniza-Stadt!

Замовлення екскурсії: Екатерина Геркалюк (098 286 44 25) та Mariia Kuriacha (068 940 68 76).

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • оля

    прикольно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up