Один день на Вінниччині не вимикатимуть світло, але не сьогодні

Один день на Вінниччині не вимикатимуть світло, але не сьогодні
  • До 2 лютого у кожному регіоні України проведуть виміри реального електричного навантаження. Для споживачів це означає цілий день без вимкнень електроенергії

За розпорядженням «Укренерго» відповідно затвердженого графіка з 24 січня по 2 лютого в усіх областях країни проводитимуться режимні виміри погодинного активного електричного навантаження. Такі заходи необхідні для того, щоб отримати об’єктивні дані щодо споживання електроенергії за добу кожного регіону країни.

Від виміряних величин залежатимуть майбутні ліміти потужності. Ці дані будуть вихідними при формуванні графіків обмежень та відключень.

До 10 лютого оператори систем розподілу повинні відзвітувати перед Укренерго та Міненерго. Інформація про погодинне активне електричне навантаження має стати основою для перегляду лімітів для кожного регіону окремо.

Відео дня

Минулої доби такі виміри проводили на Полтавщині та Черкащині.

«Черкасиобленерго» зверталися до мешканців свого регіону, користуватися електроприладами у звичному графіку.

— Для того, щоб зрозуміти скільки мегават в цілому потрібно області для нормальної, повноцінної роботи, плануйте свій день з врахуванням того, що обмежень електроенергії не буде, використовуйте електроприлади, як у звичайних повсякденних умовах, — цитуємо повідомлення.

Коли такий день випаде на Вінниччину поки не повідомляють. Відомо, що це буде до 2 лютого.

Відзначимо, що в області наразі діють погодинні графіки відключень світла. Деталі у матеріалі: 

 

Читайте також:

Як діяти, якщо ви виявили вибухонебезпечний предмет? Поради та рекомендації

Не ігноруйте. Вінничанам нагадують про чотири види сигналу у разі екстрених ситуацій

Можливі ракетні удари. Що робити вінничанам після сигналу «Увага всім!»

Не нехтуйте власною безпекою. Правила безпечної поведінки у надзвичайних ситуація

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (62)
  • Людмила Олійник

    Слуги служать
  • Ольга Яцык

    Села мають подачу світла по 2-4 години в день, а то сидять у пітьмі ні води ні світла. І все спишуть на війну. Просто людей  в селі , влада за людей не вважає. Потрібно брати вила і йти в рес і винести ту всю мерзоту, що відключає світло на вилах. Їм наказують , як вони кажуть. В країні війна , щоб мати великі зміни. Хлопці гинуть за ці зміни. Скінчились накази. Ми люди. Путін теж оркам наказує.  Тоді у нас Ресовські орки, так? Ми ж не такі.

    Helena Fedorchuk reply Ольга Яцык

    Ольга Яцык є села, які взагалі практично не відключають. У мого батька наприклад декілька годин на добу немає світла, а не так як у мене в Вінниці по 16+ годин на добу.... Розподіл подачі за 3 місяці для мене так і не є зрозумілим. Бо я наприклад потрапляю за добу лише на 2 години світла з 00:00 до 02:00 ночі і в цей проміжок часу хоч бери і розірвися, щоб хоч щось встигнути зробити 😭
  • Наталия Лисовская

    На...я писати цю херню,якшо воно так не робиться?
  • Оксана Шиш

    Сука,буду ломать руки и ноги.

keyboard_arrow_up