Новий стадіон біля 18 школи вартістю понад 7 мільйонів відкрили швидко і без конфліктів

Новий стадіон біля 18 школи вартістю понад 7 мільйонів відкрили швидко і без конфліктів
На облаштування спортивного майданчика витратили близько 7 мільйонів гривень. За словами Володимира Гройсмана, ця сума склалась повністю із позабюджетних коштів.

Сьогодні, 23 серпня, о 10.00 відбулось урочисте відкриття спортивного майданчику біля 18-школи. На зустрічі був присутній екс-прем’єрміністр України Володимир Гройсман.
Свято розпочалось з виступу зразкового художнього колективу народного танцю «Барвінок».

- Сьогодні ми зробили сучасний спортивний комплекс і я переконаний в тому, що тисячі людей різного віку будуть приходити сюди, займатись спортом, - говорив Володимир Гройсман. – Думаю, що це стане одне із улюблених місць цього мікрорайону.
За словами Володимира Гройсмана спортивний спорудження спортивного комплексу кошувало 7 мільйонів 100 тисяч гривень. Це повністю позабюджетні кошти. 

На урочистій частині присвяченій відкриттю спортивного комплексу були присутні багато правоохоронців. Загалом захід тривав близько 30 хвилин.
Нагадаємо, біля 18 школи проходить забудова, яка стала причиною конфліктів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Михайло Рюхов

    Цього разу Гройсман  тітушок не приводив?
  • Нона

    Думаю, у Вінниці такого стадіону, точніше спортивного комплексу, ще немає. повезло мешканцям того району і дітям шкіл, які поруч, біля них суперовий спортивний осередок.
  • Андрій

    >>> був присутній екс-прем’єрміністр



    не екс, а віце. Виправте будь ласка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up