«Нехай завжди квітує дерево родинне»: багатодітні сім’ї запрошують на фест

«Нехай завжди квітує дерево родинне»: багатодітні сім’ї запрошують на фест

До участі у Фестивалі запрошуються діти з багатодітних родин Вінниці: дошкільнята, діти молодшого шкільного віку та підлітки. 

Існує така традиція: кожен повинен знати свій рід. Чим більше людина знала про свій рід, чим довше жила пам’ять про померлих родичів, тим більше берегли і підтримували живих. З кожним членом роду були пов’язані цікаві історії, події.

— Привернути увагу багатодітних сімей Вінницької міської об’єднаної територіальної громади до повернення цих традицій поставили за мету організатори постійних заходів для багатодітних сімей – працівники департаменту соціальної політики Вінницької міської ради. Саме тому, раді  повідомити про старт заходів з нагоди відзначення Дня родини у 2019 році. Цьогоріч, ми пропонуємо Вам взяти участь у Фестивалі творчості «Нехай завжди квітує дерево родинне», — повідомляють у мерії.

Як прийняти участь?

Діти разом з батьками мають створити родовід (родинне дерево), відображаючи перше, друге, третє,четверте покоління  з невеличкими фото (за наявності) батьків, братів, сестер, бабусь, дідусів, із вказівкою імен, по батькові, прізвищ, професій, року народження. 

Відео дня

Роботи виконуються у будь-яких техніках (живопис, графіка, аплікація тощо) на стандартних аркушах А-2, А-3. Творчі роботи повинні відповідати темі конкурсу, мають бути художньо завершені та естетично оформлені. Не будуть прийматися роботи, які не відповідають тематиці заходу.

Кожна подана на Фестиваль робота повинна додатково супроводжуватися анкетою з короткою історією про родину та авторів творчого виробу.

Претенденти подають до відділу організаційної роботи Департаменту соціальної політики міської ради копію довідки про включення до Єдиного державного реєстру пільговиків м. Вінниці або посвідчення багатодітної сім’ї. 

Термін прийому робіт – до 27 червня 2019 року. 

5 липня 2019 року для учасників Фестивалю з нагоди Дня родини  відбудеться ігрова програма та нагородження. Захід закінчиться переглядом тематичного сімейного фільму у кінотеатрі «Родина».

Автор: Микита Білостенко 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up