Не шуміти: поліція розповіла, коли не можна співати та робити ремонт

Не шуміти: поліція розповіла, коли не можна співати та робити ремонт

Патрульна поліція Вінницької області нагадала вінничанам, коли не можна шуміти. Вони закликають поважати відпочинок інших.

Про це Патрульна поліція Вінницької області написала у фейсбук.

— Нагадуємо: з 22:00 до 08:00 у приміщеннях житлових будинків та гуртожитках заборонено голосно співати, кричати, користуватися звуковідтворювальною апаратурою та іншими джерелами побутового шуму. До того ж, забороняється проводити ремонтні роботи, що супроводжуються шумом, у робочі дні з 21:00 до 08:00, а у святкові та неробочі дні — цілодобово, — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці просять вінничан бути ввічливими та поважати відпочинок інших.

Відео дня

Довідка.

Вимоги законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму регулюються ст. 182 КУпАП, яка передбачає відповідальність посадових осіб та громадян-суб’єктів господарської діяльності у вигляді штрафу в розмірі від 15 до 30 неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян, тобто від 255 до 510 грн. У разі повторного порушення протягом року розмір штрафу буде коливатися від 50 до 150 НМДГ (850 – 2 550 грн) з конфіскацією звуковідтворювальної апаратури, піротехнічних засобів, інших предметів порушення тиші.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Daily

    дебільний закон і тлумачення із розряду про куріння .випадків шуму  буває дуже багато і всі вони різні
  • Знание - сила

    Вся Украина превратилась в "ебанцьов". Посадили в кресла жидов и молятся на них. Три процента сельских западенских дикарей, при помощи бандитской Америки, поставили на колени 97 процентов населения Украины. Им милее поляки, хуяки, грузины, гамериканци лишь бы против русских. Ты прыдурок, Россия погасила за Украину все международные долги. Россия потратила на Украину за 30 лет, более 300 миллиардов долл. помощи ввиде различных преференций и скидок. Ты должен молится на Россию и Путина, мыть ему ноги и пить это по чайной ложечке три раза в день, - может выздоровиешь... Если не хочешь выздоравливать, с тобой и такими как ты, будет разговаривать Шойгу.

    ZhenyaVin reply Знание - сила

    что-то не нравится - чемодан - вокзал
  • Вася

    А шум определяю я или придётся назначать экспертизу - вызвать комиссию с приборами-децибеллометрами, писать акт?

    И полиция будет требовать прекратить шум после такого акта?
  • Знание - сила

    Без заявления милиция не будет ничего делать. По собакам обращайтесь к Моргунову - он пока хозяин города. А вообще-то спросите у своих американских хозяев, пусть поделятся почему в Америке нет бродячих собак и кощек. Не оружие пусть выпрашивает Вальцман (для убийства своих граждан) а как наладить жизнь для людей, (а хотя для еврея гой, это животное).

    AK reply Знание - сила

    Пройшло 2 роки, президент — дурник місцевий, і що, перестали стріляти, мошка малоросська?

keyboard_arrow_up