Найбільша в Україні пивна компанія відкриває в Вінниці завод на 1500 місць

Найбільша в Україні пивна компанія відкриває в Вінниці завод на 1500 місць
  • Українська пивна компанія UBC Group, яка торгує холодильним обладнанням, придбала земельну ділянку на території старого аеропорту.
  • Зараз там вже розпочалось будівництво заводу "УКснаб".
  • Обіцяють працевлаштувати 1,5 тисячі людей.
  • Інвестувати у завод компанія планує 300 мільйонів гривен.

На території Індустріального парку планують зробити замкнутий цикл виробництва холодильного обладнання. Суміжні виробничі потужності розмістять на 20 га землі. 

За словами директора "Української пивної компанії" Ігоря Бурдиленка орієнтовний обсяг інвестицій, який можливо залучити впродовж наступних п’яти років — 30 мільйонів євро.

 — Все, що народжується у нас як ідея, потім дуже легко реалізуються тут, у Вінниці, — сказав Бурдиленко. — Ми почали з ідеї будівництва заводу по виробництву холодильного обладнання. Заплановано в першу чергу виробництва інвестувати понад 2 мільйони євро. В майбутньому плануємо збільшувати інвестиції. Наступний етап – це створення кластеру холодильного машинобудування. І це дуже важливо, тому що ми маємо нагоду запросити наших партнерів з Європи, Сполучених Штатів Америки, Канади разом будувати тут цей кластер, і в них з'являється можливість розширювати свій потенціал в Україні. Одна із головних причин, чому ми хочемо створити цей кластер, бо ми – міжнародна компанія, але з українським корінням. Тому маємо інвестувати сюди першими, і тоді наші європейські або американські партнери будуть дивитися на цей приклад і для них це буде додатковий стимул інвестувати  в Україну.
 

Відео дня


На заводі  "УКснаб" створять 1,5 тисячі робочих місць. Ще в 2015 році працівникам обіцяли зарплату до 4,5 тисяч гривень.

Нагадаємо, що наприкінці червня 2015 року на аукціоні  харківська UBC Group (українська пивна компанія) купила за 12 мільйонів 135 тисяч гривень  землю біля старого вінницького аеропорту площею  10,85 гектар.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Антонюк Сергей

    Дергачи (10 км от Харькова), 2017 год, завод УКснаб, средняя зарплата рабочего 5000 грн. Текучка кадров сумасшедшая.
  • Задунайский Торонтуй

    Из Канады! ))

    Они все бросили и уже едут.
  • Zlobniy Zusul

    Це все добро, але де вони 1500 робочих наберуть згідних працювати за зарплату до 4500 гривень ось в чому питання?

    Порошок reply Zlobniy Zusul

    как будут платить, так люди будут и работать. Такое будет и качество этих холодильников
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up