Наталія Станкевич із Вінницьких Хуторів розповіла про рецепт великодньої начинки в авторському проєкті Костянтина Грубича

Наталія Станкевич із Вінницьких Хуторів розповіла про рецепт великодньої начинки в авторському проєкті Костянтина Грубича
  • Наталія Станкевич з Вінницьких Хуторів поділилася рецептом великодньої начинки в проєкті Костянтина Грубича «Історії зі смаком». 
  • Вона приготувала страву з індичкою замість традиційного м'яса, що додало їй особливого смаку. 
  • Костянтин Грубич відзначив, що страва вийшла надзвичайно смачною.

До Великодня на Поділлі завжди готують одну з найсмачніших традиційних страв — великодню начинку, яка є не лише символом свята, а й важливим елементом кулінарної спадщини цього регіону. Цього року в рамках авторського проєкту «Історії зі смаком» Костянтин Грубич продемонстрував цей рецепт, приготований за усіма традиціями.

Гостею випуску стала Наталія Станкевич з Вінницьких Хуторів, яка поділилася власним варіантом страви. Цікавинкою стало те, що замість звичних свинини чи яловичини вона використовувала індичку, слідуючи пораді своєї куми з південних районів області. Грубич, який уже встиг оцінити смак цієї страви, не стримав захоплення і відзначив: «Дуже і дуже смачно!»

Інгредієнти

Тісто:

Відео дня
  • 500 мл кефіру;
  • 1/2 чайної ложки соди;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 1 яйце;
  • 500 г борошна;

Начинка:

  • 2 коржі (спечених напередодні з тіста);
  • 200 г свіжих грибів;
  • 1 цибулина;
  • 500 г відвареної індички;
  • 500 мл молока;
  • 250 мл бульйону;
  • 5 яєць;
  • Перець, коріандр, сіль — до смаку.

Детальні етапи приготування традиційної подільської начинки з м'ясом ви зможете побачити у відео. Крок за кроком Наталія Станкевич показала, як створити цю смачну страву, яка є частиною кулінарної спадщини Поділля, з усіма тонкощами і секретами приготування.

 

Читайте також:

Вінниця та околиці отримають нові назви вулиць і проїздів

У Хмільницькому районі під час пожежі загинув 59-річний чоловік

В Страсбурзі презентували виставку вінницького художника Володимира Козюка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Лариса

    Ця випічка смачна на любителя і поки тепла. А потім так собі.
  • Наталія Опаренюк

    В рецепті коржів є помилка.Тісто замішують на соді.

    Людмила reply Наталія Опаренюк

    Там, повинна бути сода пів чайної ложки. Помилку зробили.

    Альона Черніюк reply Людмила

    Дякую, виправили

keyboard_arrow_up