Наталія Станкевич із Вінницьких Хуторів розповіла про рецепт великодньої начинки в авторському проєкті Костянтина Грубича

- Наталія Станкевич з Вінницьких Хуторів поділилася рецептом великодньої начинки в проєкті Костянтина Грубича «Історії зі смаком».
- Вона приготувала страву з індичкою замість традиційного м'яса, що додало їй особливого смаку.
- Костянтин Грубич відзначив, що страва вийшла надзвичайно смачною.
До Великодня на Поділлі завжди готують одну з найсмачніших традиційних страв — великодню начинку, яка є не лише символом свята, а й важливим елементом кулінарної спадщини цього регіону. Цього року в рамках авторського проєкту «Історії зі смаком» Костянтин Грубич продемонстрував цей рецепт, приготований за усіма традиціями.
Гостею випуску стала Наталія Станкевич з Вінницьких Хуторів, яка поділилася власним варіантом страви. Цікавинкою стало те, що замість звичних свинини чи яловичини вона використовувала індичку, слідуючи пораді своєї куми з південних районів області. Грубич, який уже встиг оцінити смак цієї страви, не стримав захоплення і відзначив: «Дуже і дуже смачно!»

Інгредієнти
Тісто:
- 500 мл кефіру;
- 1/2 чайної ложки соди;
- 1 чайна ложка солі;
- 1 яйце;
- 500 г борошна;
Начинка:
- 2 коржі (спечених напередодні з тіста);
- 200 г свіжих грибів;
- 1 цибулина;
- 500 г відвареної індички;
- 500 мл молока;
- 250 мл бульйону;
- 5 яєць;
- Перець, коріандр, сіль — до смаку.
Детальні етапи приготування традиційної подільської начинки з м'ясом ви зможете побачити у відео. Крок за кроком Наталія Станкевич показала, як створити цю смачну страву, яка є частиною кулінарної спадщини Поділля, з усіма тонкощами і секретами приготування.
Читайте також:
Вінниця та околиці отримають нові назви вулиць і проїздів
У Хмільницькому районі під час пожежі загинув 59-річний чоловік
В Страсбурзі презентували виставку вінницького художника Володимира Козюка
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
Лариса
Наталія Опаренюк
Людмила reply Наталія Опаренюк
Альона Черніюк reply Людмила