Наступні будинки «Муніципального житла» будуть на Поділлі

Наступні будинки «Муніципального житла» будуть на Поділлі
  • Депутати міськради ухвалили зміни до програми «Муніципальне житло».
  • Ключовою зміною є те, що у будинках тепер будуть створювати заклади соціально-культурної сфери.
  • Зокрема, у новому об’єкті, який будуватимуть на вулиці Зодчих, створять дитсадок.

На сесії міськради, 31 січня, ухвалили зміни до програми «Муніципальне житло». Виконувач обов’язків директора департаменту економіки та інвестицій Ірина Черната розказала, що більшість змін, мають «технічний характер». Зокрема, внесли зміни до Спостережної ради (контролює виконання програми «Муніципальне житло»), з якої виключили Віталія Погосяна, який змінив місце роботи з Вінницької міськради на Харківську ОДА.

— З ключових змін — в об'єктах Програми допускається створення приміщень для розміщення закладів та установ соціально-культурної сфери. Це, наприклад, дитячі садочки. Їхня вартість будівництва може бути частково віднесена на вартість будівництва об'єкта інвестування, — каже Черната.

Відео дня

Завдяки цьому, наступний, вже сьомий об’єкт Програми, матиме дитсадок.

— 24 січня відбулося засідання комісії з реалізації програми «Муніципальне житло». І якраз на цьому засіданні вирішили, що наступний об’єкт  — це будівництво багатоквартирних будинків з прибудованим дитячим садочком між будинками по Зодчих, 36 і 40. Про те, скільки там буде квартир, яка ціна квадратного метра визначимося на найближчому засіданні виконавчого комітету міськради, — говорить Ірина Черната.

Нагадаємо, програма «Муніципальне житло» діє з 2009 року. За цей час побудували шість житлових комплексів у різних мікрорайонах міста. Зокрема, нині будують дім на Маяковського, 138, що на Старому місті.

Про відгуки учасників програми можна прочитати в матеріалі: Квартири за півціни. Де купити дешеве та пристойне житло?

Умови для участі: «Муніципальне житло»

Читайте також

«Доступне житло» знову діє. Як це працює та куди звертатися

"Я МАЮ ПРАВО": Муніципальне житло у Вінниці: хто може взяти участь у програмі та скільки платити щомісяця?

«Ми кожного Нового року загадували це бажання!» Сім’ї нацгвардійців отримали квартири

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up