«Нас дістало!» Вінничани з партією «За майбутнє» йдуть на місцеві вибори (Пресслужба ПП «За майбутнє»)

«Нас дістало!» Вінничани з партією «За майбутнє» йдуть на місцеві вибори (Пресслужба ПП «За майбутнє»)

27 серпня, у Києві на співочому полі пройшов Всеукраїнський з’їзд політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ». Долучилась до нього і делегація з Вінниччини на чолі з народним депутатом ВРУ від парламентського об'єднання «ЗА МАЙБУТНЄ» Петром Юрчишиним. У складі делегації міські та сільські голови, підприємці, освітяни, медики, молодь, жіноцтво.

У травні цього року депутати-мажоритарники Верховної ради України, які входять в групу «ЗА МАЙБУТНЄ» створили однойменну партію. Лідером обрали ексголову одеської ОДА Ігоря Палицю.

– Політична партія «ЗА МАЙБУТНЄ» – це ті, кого дістало свавілля, яке відбувається в державі. Ми зібралися для того, щоб більше нікого в цій країні не діставали непрофесійний уряд, непрофесійні чиновники, непрофесійні представники президента на місцях. Ми все це змінимо, – заявив на з’їзді партії «ЗА МАЙБУТНЄ» її лідер, народний депутат від Луцька Ігор Палиця.

Пріоритети політичної сили

Політична партія «ЗА МАЙБУТНЄ» виступає за державний економічний прагматизм. Вона буде відстоювати інтереси бізнесу, аби громадяни мали роботу, а держава – потенціал для росту економіки.

– Ми багато сперечались із цього приводу: економічний патріотизм, економічний протекціонізм. Як правильно сказати? І ми зрозуміли – тільки прагматизм. Наша партія після перемоги буде захищати кожного українця, який у цій країні хоче займатись бізнесом, починаючи від малого підприємця, закінчуючи середніми підприємцями й великими підприємствами. Тільки прагматизм зі сторони держави, захищаючи цих людей, захищаючи їхній бізнес, може створити в цій країні робочі місця і дати поштовх розвитку, – зазначив Ігор Палиця

Ключові напрямки діяльності:

  • Об’єднання досвідчених фахівців, які здатні будуть розв’язувати найскладніші завдання;
  • Захист кожного підприємця, який створює робочі місця, підтримка малих і середніх виробників, фермерів; Партія відстоюватиме зниження податків для економіки України.
  • Людиноцентристська позиція стосовно розвитку соціальних питань. Людина повинна бути в центрі для держави. Держава повинна обслуговувати людину, а не людина – працювати на інтереси держави.
  • Програми стимулів для молодих спеціалістів;
  • Підтримка реформи децентралізації.
  • Головне завданням зовнішньої політики країни – припинення кулуарного спілкування в Мінську. Українці на референдумі мають вирішити, що робити з Донбасом

«Я – аграрій і захищаю інтереси села»

Очільник Вінницької обласної організації політсили «ЗА МАЙБУТНЄ» Петро Юрчишин – народний депутат VIII - IX скликання, обраний як безпартійний самовисуванець по 13 округу. У минулому, підприємець, директор Агропромислового науково-виробничого підприємства «Візит».

Петро Юрчишин

– 25 народних депутатів, отримавши найвищий вотум довіри українського народу організували групу «ЗА МАЙБУТНЄ», сьогодні це партія «ЗА МАЙБУТНЄ». Нас підтримують всі верстви населення, а саме: працівники медицини, освіти, соціального напрямку. Це партія фахівців, які мають досвід, спільні цілі, нас об'єднує майбутнє наших дітей і майбутнє нашої економіки, розвиток села, – каже Петро Юрчишин. – Я аграрій. Ми будемо захищати інтереси селян, будемо працювати над наповненням бюджету, а це дасть змогу розвивати соціальний напрямок.

Ми проти медичної реформи, проти ринку землі, проти грального бізнесу. Ми будемо відстоювати інтереси лікарень. Медична реформа стала згубною для медичних закладів і для людей, вона практично знищила медицину. Пишуть, що кошти спрямовані за хворим, а ці кошти спрямовані для статистики. Хворого поганяють по всіх інстанціях і він не може отримати достойного лікування. Така реформа має бути припинена. Необхідно напрацювати модель і розпочати все з чистого листа.

Задача партії «ЗА МАЙБУТНЄ» – щоб у кожному селі була початкова школа, ми повинні створити нормальні умови для наших дітей, щоб наші діти навчалися і не залишали Україну, щоб вони мали робоче місце і працювали на економіку нашої держави.

За словами політика в команду партії у Вінницькій області увійшли досвідчені, фахові люди. Це освітяни, фермери, голови сільських рад, підприємці, юристи.

– З цими людьми я спілкуюся багато років. Вони звертаються до мене за порадою, з ними ми обговорюємо важливі питання життя громади. Головне — це небайдужі люди. Кожен з них переймається своєю справою.

Сергій Редчик та Петро Юрчишин

«Першочергова задача – достукатися до людей»

Аліна Браїловська — практичний психолог. Нині вона очолює жіночий рух партії «ЗА МАЙБУТНЄ» у Вінницькій області.

– Я нова людина в політиці, тому вирішила, що доцільно приєднатися до нової політсили. Плюс тут є жіночий рух, який займається захистом і розвитком жіночого населення і суспільства в цілому. Ще до того, як прийняла рішення іти у політику, я слідкувала за їх діяльністю. І мені дуже імпонує те, що і як вони роблять. – каже Аліна. – Часто кажуть, що політика, це щось далеке від людей. Зараз все змінюється. Ми дуже відкриті. До жіночого руху дуже легко долучитися. Сім днів на тиждень працюють наші штаби. Ми запрошуємо людей до співпраці. Кому потрібно – пропонуємо допомогу. Але я виявила величезну проблему. Люди, коли чують що це політичний рух — відвертаються від співпраці. Іноді навіть не цікавлять що це за партія. Навіть коли ми пропонуємо реальну допомогу. Настільки високий рівень недовіри людей загалом до політиків. Напевно наша першочергова задача — щоб люди «впустили» до себе, почули нас. Зрозуміли, що все, що ми робимо – щиро, і не треба шукати якогось підтексту.

Аліна Браїловська

«Якщо залишити все як є, не буде розвитку»

Олександр Мельник – підприємець. Депутат чотирьох скликань Вінницької районної ради.

– Коли Петро Васильович Юрчишин очолив обласний осередок і запропонував мені приєднатися, я із задоволенням відгукнувся на пропозицію. По-перше, я знаю його як порядну і чесну людину, по-друге – він дуже серйозний господарник і те, що він досяг у своєму житті є прикладом успішності.

Олександр Мельник

У нас наразі багато серйозних викликів. Здавалося б у нашій Якушинецькій ОТГ багато що робиться. Але, по-перше, ціни дуже завищені, а по-друге – низька якість цих робіт. У нас бур'яни через асфальт ростуть. В якушинецькій школі-ліцеї робіт зробили прекрасний фасад, а в середині грибок на стінах росте. Кругом показушність. Політична корупція на найнижчому рівні, на рівні ОТГ, просто зашкалює. Місцева влада закрита від людей, на жоден запит немає відповідей. В соціальних мережах і між собою селяни називають владу місцевими князьками, феодалами. Так не повинно бути. Люди стомилися від всього цього. Дістало! Я розумію, що якщо залишити все як є, в нас не буде розвитку.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up