Телеміст «Надо поговорить» – дешевий PR-хід чи зрада? Зібрали реакції вінницької мережі

Телеміст «Надо поговорить» – дешевий PR-хід чи зрада? Зібрали реакції вінницької мережі
  • Увечері 7-го липня на російському телеканалі «Росія 1» Дмитро Кисельова анонсував телеміст із українським каналом NewsOne. 
  • Ведучими програми стали Василь Голованов, Олена Кирик, Андрій Малахов та Марія Сіттель. 
  • Заплановано, що телеміст буде в ефірі телеканалів 12-го липня о 18:00 і триватиме дві години. 
  • СБУ вже скликало позачергове засідання РНБО. 
  • Зібрали реакції політиків та вінницької мережі.

 

Традиційно, «Росія 1» та Дмитро Кисельов «пробили дно», оголосивши про унікальний телепроект «Надо поговорить»:

– Старше покоління пам'ятає, яким несподіваним і захоплююче цікавим став перший радянсько-американський телеміст за участю простих людей із СРСР і США. Вели той формат з нашого боку Володимир Познер, з американської – Філ Донахью. Незабутньо! Так ось зараз те ж саме, але сьогодні і між Росією, і Україною, – заявив ведучий. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

«Поговорити відверто та без посередників», – стверджують ведучі. Розмова між простими людьми і жодної політики, саме так говорять у NewsOne. Канал, до речі, належить соратнику Віктора Медведчука Тарасові Козаку (так само, як і телеканали «112» та ZiK). 

Після великої кількості звернень редакція NewsOne пояснила для чого на українських телеекранах новий «унікального проекту»:

– Сьогодні, коли щодня гинуть українські солдати, а політики попередньої і теперішньої влади продовжують бездіяльність, ми вважаємо своїм журналістським обов'язком вийти на відкритий діалог між народами України та Росії. І ми хочемо змусити політиків йти на переговори заради миру.  

Тим часом націоналісти, на чолі з Андрієм Білецьким, поставили ультиматум президенту Володимиру Зеленському за добу вирішити ситуацію, аби не допустити окупацію у телевізійному ефірі: 

Служба безпеки України ініцюювала невідкладне скликання позачергового засідання РНБО України, а секретар Ради нацбезпеки та оборони Олександр Данилюк закликав не панікувати: 

– Ми як сильна країна маємо реагувати впевнено, без зайвих емоцій та паніки. Бо саме на це і розрахунок. Кількість таких провокацій буде тільки збільшуватися. Нам потрібно тримати голову холодною.

А тим часом на сторінці Володимира Зеленського з'явилося звернення до українців та Володимира Путіна

– Треба поговорити? Згоден. Спочатку, дорогі українці, з вами. Ви розумні люди і повинні на мить відключити емоції і трішки включити голови. Анонсований телеміст – це дешевий, але небезпечний піар хід перед виборами, мета якого — знову розділити нас. Нас з вами, всіх українців, на два табори: 

Реакції вінничан на телепроект у соціальній мережі Facebook:

 

Поки збиралися всі комісії, у соціальних мережах розвивалися обговорення, телеканал NewsOne відмінив телеміст «Треба поговорити» через прямі погорози телеканалу та журналістам. А генеральна прокуратура зареєструвала провадження щодо замаху на скоєння державної зради. Юрій Луценко заявив, що готується подання до суду про арешт активів. 

Опитування

Чи потрібен телеміст між Україною та Росією?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (27)
  • Vitalii Serheiev

    Вася reply Vitalii Serheiev

    И чьо це? Какого має відношення до
  • Орест Лютий

    Вінницьке несєлєніє ще й досі носить під серцем наглючого кацапа, тому толку не буде, не бачити вам європи, як своїх вух, рано чи пізніше ви знову опинитесь в старому моськовському ярмі, як кажуть; рождьоний ползать лєтать не может. Аха ха ха...

    Вася reply Орест Лютий

    Та вже ж його освістали червонимі кульками

    Орест reply Орест Лютий

    А ти Європу бачив? Хіба коли унітази в Польщі мив, одним оком, поки хазяїн не дивився.

    Ols Kat reply Орест Лютий

    Чому ж не бачити? Тарифи, наприклад, досить стрiмко наюлижаються до європейських
  • Женя Винницкий

  • Mykhailo Maksymets

    Телеміст працює з 2014! "Вата шоу" в ютюб!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up