На Вишеньці у медичному містечку облаштовують зону очікування та відпочинку

На Вишеньці у медичному містечку облаштовують зону очікування та відпочинку
  • Зону очікування та відпочинку облаштовують у рамках конкурсу «Бюджет громадських ініціатив». Проєкт «Комфортний простір очікування та відпочинку пацієнтів медичного містечка на Вишеньці» підтримали 332 вінничанина. 

Роботи на об’єкті розпочалися на початку липня. У внутрішньому дворі медичних закладів розрівняли ґрунт, влаштували вирівнювальні шари основи з піщано-гравійної суміші, улаштували покриття з тротуарної плитки, встановили лавки та урни для сміття. А також висадили кущі та багаторічні квіти. Про це у фейсбук пише Вінницька міська рада.

— Ініціаторами облаштування зони відпочинку та очікування у медичному містечку були представники колективів міської лікарні №1 та ЦПМСД №3. Саме вони подали проєкт на конкурс «Бюджет громадських ініціатив». Вінничани його підтримали. Проєкт майже реалізовано і ми уже бачимо результати. Вінничани, які прийшли до амбулаторії можуть зачекати прийому лікаря в комфортних умовах, на гарному майданчику, — каже заступниця директора департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради Світлана Стефанкова.  

Відео дня

У подальших планах встановити ще альтанку. 

 

Читайте також:

Сьогодні вітаємо Юлію та Алефтину. Історія та прикмети 29 липня

ВІДЕО ДНЯ. Бурі ведмеді з подільського звіринцю релаксують у басейні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up