На вінницьких зупинках з’явились жовті «сільнички». Місту це обійшлось у 220 тисяч гривень

На вінницьких зупинках з’явились жовті «сільнички».  Місту це обійшлось у 220 тисяч гривень

Зима близько. «Вінниця шляхбуд»  встановила на центральних вулицях Вінниці 30 контейнерів для солі. Купували у житомирської компанії. Остаття партія контейнерів обійшлась по 2025 гривень за одиницю

- Вчора ми встановили 19, сьогодні ще 11 контейнерів, - розповідає заступник директора «Вінниця шляхбуд» Іван Іщук. – Вони розташовані по вулиці Соборній та Хмельницькому шосе. Засипаємо їх чистою сухою сіллю. Ще одну партію контейнерів плануємо закупити до 15 листопада, потім перейдемо на зимовий режим роботи.За словами головного бухгалтера «Вінниця шляхбуд» Руслана Іванця, на жовті контейнери для солі Вінниця вже витратила 220 тисяч гривень. На 200 тисяч гривень бокси купили на початку року, нещодавно ще докупили десять контейнерів на суму близько 20 тисяч гривень.
- Купували у житомирської компанії «ЕКОПЛАСТ-УКР», - каже головний бухгалтер. – Один такий контейнер ємністю 150 літрів, згідно наклакладної, коштує 2025 гривень. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Гриша

    через пару тижнів ці пластикові коробки поломають або спалять бичками, Моргунов знову викине 200 тисяч на непотрібні речі !!! Зате хтось на цьому заробить !!!
  • Bogdan Zelenko

    Какого... так дорого, 2000 за тонкую пластиковую коробку. Кто-то украл наши деньги.
  • Anonymous

    а перечницы когда поставят?

    Анонім reply Anonymous

    на деяких зупинках вже є, тільки з відсівом, замість перцю
  • змерзла

    Кому потрібна  сільничка? Бeзкоштовно

    Анонім reply змерзла

    Плюшкіни розберуть на раз, в село, наприклад, свиням під корито.

    Без Имени reply Анонім

    Коровам.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up