На Вінниччині гине риба. Збитки перевищили 200 тисяч гривень

На Вінниччині гине риба. Збитки перевищили 200 тисяч гривень

У Вінницькій області зафіксовано факти загибелі риби у річках. Уже підрахували суму збитків. Вона сягнула 200 тисяч гривень.

Так, один факт загибелі риби був виявлений на річці Десенка на території Сосонської сільської ради Вінницького району.

Там загинув карась, окунь та короп.

Збитки завдані довкіллю внаслідок загибелі риби склали 80 тисяч 264 гривні 37 копійок.

Відео дня

Тим часом, на річці Південний Буг на території Селищанської сільської ради Тиврівського району також виявили факт загибелі риби.

— За результатами обстеження водойми зафіксовано загибель риби виду окунь, плітка та судак. Проведено розрахунок збитків, завданих довкіллю внаслідок загибелі риби, що склав  124 тисячі 470 гривень, — зазначають у Держінспекції Вінниччини.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Оксана Базилюк

    А у м.Ладижині теж була масова загибель малька карася десь місяць назад. Чому про цей факт мовчать, бо тут панує „Вінницькій бройлер“?
  • Next

    Щось не видно екологічної інспекції, на новому катері, мабуть катер зламали, або плечі на сонці спалили.
  • Задунайский Торонтуй

    Когда-то мы в Десенке ведро раков ловили за час. А какие там были лини!..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up