На Вінниччині 12-річні Матвій та Катерина втекли з дому. Дізнались, де блукали діти

На Вінниччині 12-річні Матвій та Катерина втекли з дому. Дізнались, де блукали діти
Поліцейські Вінниччини повернули додому двох зниклих дітей
  • Поліцейські знайшли 12-річного Матвія з Жмеринського району та 12-річну Катерину з Вінницького району. Діти втекли з дому та не виходили на зв'язок.
  • Що треба знати, аби знайти зниклу дитину самотужки, та що потрібно робити, якщо своїми силами розшукати пропажу не вдалось?

У вівторок, 6 червня, о 19.40 староста села Мигалівці Барської громади повідомив поліцію про зникнення 12-річного Матвія. Хлопчик пішов з дому невідомо куди. Дитина із собою не взяла телефон й рідні не можуть його знайти.

— Поліцейські орієнтували групи швидкого реагування, зібрали на пошуки особовий склад підрозділу, поширили інформацію про зниклу дитину у месенджерах громади, — розповів начальник Жмеринського райвідділу Олександр Клименко. — Згодом зателефонувала вчителька, та повідомила де бачила хлопчика. Завдяки отриманій інформації вечері дитина повернулась додому до батьків.

Відео дня

12-річну Катерину із Гніванської громади почали шукати поліцейські близько 22.00.

— По тривозі був піднятий особовий склад райуправління поліції. За годину неповнолітня була знайдена, — зазначають у поліції.

Як з’ясувалось, через сварку з батьком дівчинка пішла до знайомої.

З дівчинкою ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду та пояснили, які загрози можуть її підстерігати через таку поведінку. 

Довідка:

З початку цього року поліцейські Вінниччини розшукали 158 зниклих дітей, протиправних дій щодо них вчинено не було.

 

Щоб подати в розшук, не чекайте три доби

Повідомлення в соціальних мережах зі словами «Зникла людина», «Допоможіть знайти» поширюються дуже швидко. Буває, що люди ще постять, бажаючи допомогти іншим, а людина давно знайшлась. Просто загуляла, а телефон розрядився…

Про те, як шукають людей поліцейські та чи швидко знаходять, редакція писала у статті «Їх шукає поліція. Щоб подати людину в розшук, не чекайте три доби» з історіями безвісти зниклих вінничан.

То що ж треба знати, аби знайти зниклу людину самотужки, та що потрібно робити, якщо своїми силами розшукати пропажу не вдалось? Необхідні для пошуку кроки детально розписані у матеріалі: Рідна людина не прийшла додому? Куди дзвонити в першу чергу і що ще треба зробити

 

Читайте також:

Вийшов з дому і не повернувся: допоможіть розшукати 68-річного Михайла

На Вінниччині зник 15-річний хлопець. ОНОВЛЕНО

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up