На варті з п'ятої ранку. Вінницю від снігу очищає спецтехніка та двірники

На варті з п'ятої ранку. Вінницю від снігу очищає спецтехніка та двірники
фото ілюстративне
  • Відучора, 28 листопада, у Вінниці задіяли 21 одиницю спецтехніки, щоб розчищати вулиці та дороги міста внаслідок опадів. Також до роботи встали 300 двірників.

Снігоприбиральні машини працювали з п'ятої ранку та посипали протиожеледною сумішшю вулиці, дороги та зупинки громадського транспорту. Про це інформує Вінницька міська рада.

Двірники діють в залежності від погодних умов. У разі їх погіршення, вони відразу приступлять до посипки доріжок, тротуарів та виходів з під'їздів протиожеледними матеріалами. Наразі працюють близько 300 людей.

— Також готова до роботи спеціальна техніка, яка у випадку потреби буде залучена в роботу, — зазначають у міськраді. — У разі погіршення погодних умов, прибирати Вінницю від снігу може понад 90 одиниць снігоприбиральної техніки.

Відео дня
Щоб не ускладнювати роботу снігоприбиральної техніки, автомобілістів закликають не паркувати авто на узбіччях.

Довідка

Вінницький обласний центр з гідрометеорології передає на середу і четвер 30 листопада-1 грудня істотних опадів не прогнозує.

Температура: 30 листопада вночі та вдень від 4° морозу до 1° тепла, 1 грудня вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

На п'ятницю і суботу 2-3 грудня: вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг. 3 грудня невеликий сніг. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

 

Читайте також:

На перетині Юності-Келецька автівка збила хлопця на самокаті

Потерпілих могло бути більше. На Келецькій не розминулися дві машини (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Тамара Дидур

    І де ж це такий сніг

    Тамара Дидур reply Тамара Дидур

    Василь Миколайович Настоящий

    Василь Миколайович Настоящий reply Тамара Дидур

    Тамара ДидурПишуть що у Вінниці 😂

keyboard_arrow_up