На проспекті Юності ріжуть дерева. Обіцяють вирізати по Вінниці всі верби і тополі

На проспекті Юності ріжуть дерева. Обіцяють вирізати по Вінниці всі верби і тополі
В редакцію 20minut.ua зателефонував читач і повідомив, що у нього під будинком бригада робітників ріже дерева. За його словами, тополі не старі і нікому не заважають.

У дворі, на проспекті Юності, між будинками 63, 75 та 81 стоїть машина з підйомником та трактор. Чоловік на підйомнику бензопилкою обрізає з дерев гілля. Три тополі вже стоять без гілок. Кілька робітників стягують їх до причепа трактора. 


- Просто так, без дозволу ми нічого не можемо різати, - розповідає бригадир. – Дозвіл на вирізку дерев дала міська рада. За документами маємо вирізати по Вінниці верби і тополі. Якшо ці дерева повалить вітром на машини, або на пер6ехожих, хто буде відповідати?!
- Нещодавно різали верби в одному з дворів, з чотирьох зрізаних три були гніли зсередини, - розповідає робітник, який складає на причепі дрова.
Бригадир показує зошит в кому від руки написані адреси та план, які дерева і біля яких будинків потрібно зрізати.
- Навіщо різати дерева, якщо вони в гарному стані, - говорить місцевий житель, який зателефонував в редакцію. – Живу у 81 будинку. Робітники хотіли зрізати тополі в мене під вікнами, але вговорив їх, щоб зачекали поки зв’яжусь з їх начальством. То вони перейшли у двір. Перед тим як різати дерева потрібно, щоб на них подивився експерт. Так можна і в лісі все вирізати зсилаючись на те, що дерева можуть впасти.

Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • читач

    взагалі, навіщо нам дерева ? Радше все закатати в асфальт, збудувати більше торгових ценртрів та радіти в протигазі на голові, перед компом !
  • 777

    Какой д*л вообще додумался сажать в городе тополя-пух аллерген сильный, плюс все дворы загажены

    Все тополя в городе надо посрезать и на их место посадить декоративные красивые деревья..

  • Фекалоид

    На Пирогова орехи срезали, кто вообще додумался дикие орехи сажать на улице, лучше уж каштанами зафигачить все свободное пространство.
  • Зубчук Роман

    У меня во дворе стоит 3 тополи, и не дай Бог хоть одна из них упадет пи... будет всему дому (2 этажное общежитие ), и сколько мы не ходили не писали нам постоянно отказывали , то денег нужно то машин нету, а за свои деньги вызывать вышку уж простите очень дорого (1-час 500 грн + разрешение нужно брать чтоб срезали), а тут они вдруг вспомнили кто отвечать будет если упадет на пешехода..... а кто будет отвечать когда дом с людьми взорвется ...

    kroaton12333 reply Зубчук Роман

    напешите скаргу в Державну екологічну інспекцію, 600-річчя, 19
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up