На Пирогова заважає кіоск «Вацак». Його пропонують прибрати або перемістити

На Пирогова заважає кіоск «Вацак». Його пропонують прибрати або перемістити

Вінничанин Вадим пропонує прибрати або перемістити кіоск «Вацак», що по вулиці Пирогова. Чоловік каже, що приміщення заважає автомобілістам і на його місці слід розширити дорогу.

Про це йдеться у одній із петицій. Її подав Вадим Преловський.

— Просимо прибрати або перемістити кіоск "Вацак" за адресою вулиця Пирогова 103 Б, який знаходиться по при саму дорогу по вулиці Зодчих неподалік перехрестя з вулицею Пирогова. За цей рахунок розширити дорожнє покриття. Дане перехрестя дуже сильно завантажене і права смуга не може бути використана за призначенням так, як на неї не можливо переміститися із-за даної будівлі, — йдеться у петиції.

Станом на сьогодні, 22 вересня, 15:37 звернення підписало 2 особи з 350 необхідних.

Відео дня

На це ще є чотирнадцять днів. Проголосувати можна ТУТ.

До речі, Вадим також пропонує зробити тротуар по Л.Ратушної та встановити там «лежачих поліцейських».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (38)
  • Виталий Карелин

    На Ваше звернення від 17.12.2016р. щодо розміщення на проїзній частині магазину "Вацак" по вул. Пирогова,  105 б за дорученням виконавчого комітету міської ради розглянуто департаментом архітектури та містобудування. За результатом розгляду повідомляю наступне.

    Відповідно до договору оренди від 07.12.2011року  №051013664000095 земельна ділянка, яка знаходиться за адресою вул. Пирогова (біля буд. №103) площею 0,00046 га,   перебуває в користуванні (для комерційного використання). По завершенню договору оренди, департамент архітектури та містобудування розгляне можливість демонтажу (перенесення) зазначеної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.



    Окремо дякуємо Вам за активну громадську позицію та небайдужість. Маємо впевненість, що комплексний підхід до вирішення проблем просторового розвитку міста дозволить вирішити нагальні потреби, зокрема затори на перехресті вул. Зодчих та вул. Пирогова.















    З повагою,

    Головний архітектор міста

    Олександр Рекута

    Олексій reply Виталий Карелин

    Часом, у користуванні не на 49 років?
  • Daily

    таким  горе водіям як у Вінниці зроби хоч 10 смуг в одному напрямку все одно пробка.Чому другий день йде дощ і сразу пробки.
  • Elena Kravchenko

    продукция у них говно.а мешает это бред.

    З.А.Глядач reply Elena Kravchenko

    Якщо не брати їхньої "продукції",то через деякий час Гєна сам позабирає свої "магазини".

    Daily reply Elena Kravchenko

    продукция гавно сто% да к тому же ещё продают просрочку

    Олексій reply Daily

    При відкритті було ще нормально, зараз жуть маргаринова.
  • Олег

    Дійсно із цих петицій нуль користі, від таких Петиціоністів)). До чого тут той МАФ, та смуга майже завжди пуста, а четверту ну х..н його зна  чи є можливісь і чи доцільно її там будувати. А от із Петиціоністів пора бабло брати на цьму можна гарно заробити і більше користі, бо настільки є тупенькі петиції. А взагалі у нас петиції приймаються тільки ті у яких можна грошенят трішки відмити, від відповідних осіб).

    Вадим Преловский reply Олег

    Якщо так думати то пробки нікуди не дінуця. А чиновникам пофіг куди бабло хоронити

    З.А.Глядач reply Олег

    "із Петиціоністів пора бабло брати"

    Повністю згоден. Бо дехто вже дістав своєю маячнею. Якщо створите петицію з такою пропозицією,то я її підтримаю.

    ivan reply Олег

    Перевантажені напрямки руху в основному на право та прямо, та й перехрестя не симетричне, а посунуте в право, то ще хоть дві смуги добавити  Рух на право, нічого не вирішить. Скоріше те, що якийсь ПАЦАК поклав око на ВАЦАК!!

    ivan reply ivan

    Прошу вибачення,Перевантажені напрямки руху в основному на ЛІВО та прямо......

    Олексій reply ivan

    Все рівно нічого не зрозуміло.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up