На Немирівському шосе створили індустріальний парк. Там вже є перший завод

На Немирівському шосе створили індустріальний парк. Там вже є перший завод
  • У мерії підписали угоду про створення нового індустріального парку.
  • Наразі там працює в тестовому режимі завод «Green Cool», де до кінця 2018-го буде створено ще до 750 робочих місць. Зарплату обіцяють «вищу за ринкову».

У понеділок, 27 серпня, в приміщенні мерії підписали договір про створення та функціонування індустріального парку «Вінницький кластер холодильного машинобудування».

Угоду підписано між Вінницькою міськрадою, приватним акціонерним товариством «Українська пивна компанія», товариством з обмеженою відповідальністю «Промислово-інвестиційна компанія». Остання буде керуючою компанією у Вінницькому кластері. Про це повідомляє прес-служба мерії.

Завод «Green Cool» — перше підприємство, яке працює на території нового індустріального парку. Там є 250 робітників та розпочато випуск холодильного обладнання. До кінця 2018-го на підприємстві планують створити ще до 750 місць.

Відео дня

За словами міського голови Сергія Моргунова, запуск кластеру холодильного обладнання — це гарний знак для інвесторів, які побачать, що у Вінниці можна працювати.

А приплив інвестицій пожвавить розвиток території, що принесе збільшення якості освіти, розбудову інфраструктури, створення робочих місць та запуск промислового потенціалу Вінниці.

На початку вересня відбудеться офіційне відкриття заводу «Green Cool», що діє на Немирівському шосе, 213 (в районі старого аеропорту). Крім того, заплановано, що в новому індустріальному парку «оселяться» компанії, які постачають та виробляють комплектуючі до холодильного обладнання.

Директор «UBC Group» Ігор Бурдиленко сказав, що обрали Вінницю для будівництва заводу, порівнюючи її з іншими містами по 25 чинниках, серед яких кваліфікація людей та співробітництво бізнесу та влади.

А також запевнив, що діапазон заробітної плати на нашому підприємстві буде вищий ніж ринковий. Бо компанія хоче створити такі умови, аби люди залишалися працювати тут у Вінниці, а не їхати до Польщі чи Румунії на заробітки.

Довідка

Компанія «UBC Group» працює понад 20 років та постачає холодильне обладнання у 120 країн світу. Серед її клієнтів є такі відомі торгові марки, як Coca-Cola, Pepsi, Carlsberg, Heineken, ABInBev, SABMiller, MolsonCoors, Nestlé.

Завод з виробництва холодильного обладнання - перше підприємство, яке запрацює на території індустріального парку «Вінницький кластер холодильного машинобудування».

Читайте також:

Фото в матеріалі з фейсбуку Сергія Моргунова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юра Вінків

    Лайно той грін кул.... наїб...лово і скотське відношення до людей..... зарплати поврізали, по 0.8 ставки дали, а тепер вже й по 0.7 буде.... проте дєрік новий хайландер придбав швиденько під шумок.... супер..... клоуни....
  • Задунайский Торонтуй

    Вы уже створылы "силиконовую долину" в Сабарове. Камень памятный закладывали,  "На цьому місці буде, бла-бла-бла".  Даже камень этот украли.

    "Індустриальний парк", держите меня двое)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up