На Хуторах вінничанин заліз на високовольтний стовп, щоб скоїти самогубство (ВІДЕО)

На Хуторах вінничанин заліз на високовольтний стовп, щоб скоїти самогубство (ВІДЕО)
  • Надзвичайний випадок стався вчора, 23 червня, у селі Вінницькі Хутори, який міг коштувати людського життя.
  • Електрикам повідомили, що на анкерний стовп вилізла людина. На місце викликали швидку допомогу, рятувальників та поліцію.
  • Дивіться відео, як все відбувалось.

Близько 16 години на спецлінію поліції надійшло повідомлення від мешканця села Вінницькі Хутори про те, що по вулиці Богдана Хмельницького невідомий чоловік виліз на електроопору високої напруги та відмовляється спускатися донизу.

Отримавши інформацію про надзвичайну подію, поліцейські відразу повідомили відповідні служби, щоб знеструмити мережу.

— Близько 16.29 від ДСНС надійшла інформація, що на анкерній опорі знаходиться стороння особа, існує загроза наближення до струмовідних частин та, відповідно, загроза для життя даної особи. Тому о 16 год. 34 хв. довелося вимкнути напругу. У результаті чого у в мікрорайоні Тяжилів не було світла, — розповідають електрики.

Відео дня

Прибувши за викликом, працівники поліції почали розмовляти з хлопцем та вмовляти його спуститися вниз. Але він категорично відмовлявся.

Наш журналіст виклав відео з місця надзвичайної ситуації:

Подробиці від поліції

— Ситуація ускладнювалась тим, що молодий чоловік мав при собі ніж та погрожував перерізати собі горло. Після майже години перемовин працівникам поліції вдалося переконати хлопця. Він спустився донизу та відразу почав тікати. Оскільки в його руках залишався ніж, поліцейські почали його наздоганяти, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

За кількасот метрів хлопець зупинився. Працівникам поліції вдалося відвернути його увагу та вирвати з рук ніж.

На сайті обласної поліції теж виклали відео з місця. Воно має обмеження в доступі та щоб його переглянути, треба перейти на ютуб:

Врятованим виявився 26-річний мешканець Вінниці. Пояснити свій вчинок він не зміг. Каретою швидкої допомоги чоловіка доправили до лікарні, де госпіталізували.

— Шановні вінничани, вкотре застерігаємо, не наражайте себе на небезпеку. Електрострум то не жарти! Тримайтесь осторонь електрообладнання та ліній електропередач! Особливо у дощову погоду. І, тим більше не намагайтесь залазити на опори повітряних ліній електропередач, зняти електропровід. Не випробовуйте долю, — повідомляють у «Вінницяобленерго».

 

Читайте також:

Закликав до ракетного удару по телевежі та інше важливе за 23 червня у Вінниці

Місця, де можна порибалити та інше важливе за 22 червня у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up