На Гоголя хочуть збудувати ТЦ. Питають дозволу в громади

На Гоголя хочуть збудувати ТЦ. Питають дозволу в громади
  • На місці колишнього МАФу, на Гоголя, 3, хочуть збудувати торгово-офісний центр.
  • У будівлі буде чотири поверхи та паркінг на 27 місць в підвалі.
  • Думки вінничан про це будівництво збиратимуть в міськраді. Громадське обговорення триватиме до 10 червня.

На сайті міськради, 10 травня, опублікували оголошення про початок громадського обговорення можливості будівництва торгово-офісного центру на вулиці Гоголя, 3. Замовником документації є Володимир Кожухівський. Ця людина має стосунки з 21 фірмами у Вінниці. Кожухівський у них значиться або як керівник, чи як засновник / бенефіціар.

До оголошення додали містобудівний розрахунок майбутнього проекту. З документації йдеться, що ТЦ планують збудувати між багатоповерхівками: там зараз є залишки МАФу, дерева та кущі.

Відео дня

Висота проектованої будівлі складає чотири поверхи + горище + цокольний поверх. Останній стане паркінгом для 27 авто. Ще перед будівлею заплановано п’ять місць для тимчасової стоянки.

За документацією, торгові приміщення будуть тільки на першому поверсі. З другого по четвертий поверх — тільки офісні приміщення.

Громадське обговорення триватиме до 10 червня. До цього часу вінничани можуть вносити зауваження та пропозиції до проекту за цією адресою: вулиця Соборна, 59, кабінет 710, телефони: (0432)59-51-55, (0432)59-51-59.

Читайте також:

Фото в матеріалі: vmr.gov.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (67)
  • Albbe Freizenberg

    щє років 5 - і центр у нас буде як Шанхай.!!! 20 м пройшов ТЦ щє 20 щє 1 ТЦ ...
  • Сепар Торонтуй

    ТЦ для ТП.
  • Мыкола

    А почему ТЦ,что в Виннице их мало,а не маленькое предприятие,например по производству оправ для очков,качественных молний или что либо подобное.
  • Елена Панасюк

    Жаль старый дом, который попадёт под снос.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up