На 600-річчі побудують муніципальний будинок. Квартири зможуть купити і переселенці

На 600-річчі побудують муніципальний будинок. Квартири зможуть купити і переселенці
  • Вчора, 26 травня, виконком міської ради затвердив рішення про визначення квот та початок реєстрації кандидатів на участь по дев’ятому об’єкту Програми «Муніципальне житло Вінницької міської територіальної громади».
  • Мова йде про багатоквартирний житловий будинок із підземним паркінгом, який зведуть на вулиці 600-річчя.

Як повідомляють у вінницькій мерії, вартість 1м2 житла затверджено в розмірі 22 990, що традиційно є найкращим варіантом поєднання ціни-якості на первинному ринку нерухомості.

 

Нагадаємо, відповідно до рішення сесії від 25 березня, вперше до участі у Програмі можуть долучитися працівники переміщених підприємств, які мають бажання оселитися у нашій громаді. Так само це стосується і внутрішньо переміщених осіб.

Відео дня

Також є окремі квоти для працівників бюджетної сфери (вчителі, медичні працівники), учасників бойових дій в Афганістані та учасників бойових дій, які проходили військову службу в зоні антитерористичної операції (АТО/ООС), членів родин загиблих військових, а також молодих та багатодітних сімей, людей з інвалідністю, осіб, які належать до постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи та осіб, які перебувають на квартирному обліку.

Прийом заяв та реєстрація кандидатів на участь у Програмі «Муніципальне житло» буде здійснюватися з 10 по 27 червня 2022 року в приміщенні будівлі по вул. Соборна, 36 (ліве крило І поверху) з 10.00 до 16.30 (обідня перерва 13.00-14.00).

Читайте також:

Вінничанам радять купити FM-приймач на батарейках для екстрених ситуацій

Цей день, 27 травня. Яке сьогодні свято, історія, заборони та прикмети

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (28)
  • Татьяна Белая

    Есть разные переселенцы......
  • Олег Корольчук

    Достройте сначала жк "Европейский квартал" на старом городе 324 семьи бездомные! Блогодаря нашим городским властям неконтролировали ход строительства,Документации!
  • Леся Петрівна

    23 т. З м²це якщо квартира 40 квадрат то її ціна буде 92 куски. Тобто майже мільйон.,,,в чому тоді прикол?
  • Delovoi Vladimir

    Тільки от де взяти 35 тис. $

keyboard_arrow_up