Можна взяти з собою у сховище. Рецепт варення з сала та яблук від Олени Павлової

- Вінницька кулінарка Олена Павлова не перестає дивувати різними незвичними рецептами.
- Цього разу вона радить приготувати варення із сала та яблук.
— Цей рецепт стане в нагоді багатьом. Бо це незвичне варення може стати ситним перекусом, не потребує у холодну пору року зберігання в холодильнику, його можна мастити на хліб, додавати в супи і каші, щоб зробити їх ситнішими, його можна взяти з собою у сховище, коли довгі тривоги, воно невибагливе і просте у приготуванні. І ще, сало може бути будь-яке, обрізки, баки, що недороге, або без діла лежить у морозильній камері, — пише Олена Павлова на фб.
Рецепт варення з сала і яблук
На кілограм сала дві середні цибулини і одне велике кисло-солодке або два середніх яблука.
В мене були яблука сорту Семеренко.
Сало дрібно ріжемо шматочками, на пательню, додаємо води, щоб воно тушкувалося годину, потім, коли вода випарується, доводимо до стану шкварок.
Солимо, додаємо спеції. Потім цибулю посічену дрібно і до золотистого кольору. Потім кубиком дрібним нарізане яблуко, без шкірки і ще десь хвилин 15 на малому вогні, щоб яблука стали м'якими.
Далі в банку, тримати в прохолодному місці.
Хай смакує.
Вінницька кулінарка Олена Павлова радить приготувати яблучний пиріг, щоб відволіктися від поганих думок і потішити себе смакотою.
Читайте також:
Він захищав Вінницю від «Шахідів»: показуємо фото і відео нашого Героя
Вінниця в Instagram. Кращі фото за 8-14 жовтня
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.