Мітинг у вінницькі мерії: люди хочуть потрапити на сесію міської ради

Мітинг у вінницькі мерії: люди хочуть потрапити на сесію міської ради

Сьогодні, 27 грудня 2019 року, мер Вінниці Сергій Моргунов має звітувати перед міськими депутатами. У приміщенні мерії зараз гаряче - активісти влаштували мітинг.

Наш журналіст передає з місця, що активісти влаштували мітинг у холі.

— Схоже, що люди готуються зірвати сесію міськради, на якій розглядатимуть бюджет, програму розбудови міста 2020 і звіт мера Вінниці за 2019 рік, — повідомляє журналіст.

 

Відео дня

До речі, досі сесія міськради не стартувала. Ані заступників мера, ані самого міського голови немає у сессійній залі.

Йде зустріч міського голови з народними депутатами. Працівниця апарату просить нікого з міських депутатів не розходитися, щоб провести сесію.

А тим часом у холі активісти теж не розходяться:

 

Об 11:10 розпочалась сесія:

Мер Вінниці дає річний звіт та розповідає про результати 2019 року, плани на 2020 рік.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Жанна Кузнєцова

    Ходовая тема у нас ещё и городское мероприятие как контрмероприятие планируемому, но не выгодному власти мероприятию.
    Поясню на фактах : 24 августа 2019 года чтоб отвлечь людей от мероприятия возле памятника героям погибшим в АТО в то же время в парк Горького приехали люди со всей области с каждого района с представлением своих работ. Все готовились и оркестр и родственники погибших на одно мероприятие(не угодное власти) и наши жители области не моги слушаться свое начальство и приехали в Винницу на мероприятие где ставили галочку в ведомости: вышивка - есть, пысанка - есть, обрядовый хлеб - есть и так далее В  итоге в результате многоходовочки власти ПРАЗДНИК был только на их улице
  • Полина Права

    https://www.spin-citycasino777.com/igrovoj-zal/ по любому из-за этого вся заворуха и началась
  • Сергей Гончар

    Зелёные слуги разгоняют зрадоньку, чтобы захватить власть в городе
  • Danil Nelidov

    Зелёных не устраивает Моргунов. С таким проевропейским мэром обратно в стойло не затянешь. Случайно фура задела рекламную конструкцию 25.12 аккурат под вечер католического рождества или не случайно.. думайТЕ, если есть чем..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up