Місячне затемнення: коли відбудеться та що кажуть астрологи

Місячне затемнення: коли відбудеться та що кажуть астрологи

Слідом за сонячним (2 липня) відбудеться місячне затемнення. Спостерігати його можна у ніч з 16 на 17 липня. Обидва дні астрологи називають небезпечними та доленосними.

  • Місячне затемнення — астрономічне явище, яке відбувається, коли Земля перебуває між Сонцем і Місяцем і Місяць потрапляє в тінь чи напівтінь Землі.

Коли й о котрій станеться?

Місячне затемнення відбудеться в ніч з 16 на 17 липня о 0:31 за Києвом. Максимальна фаза настане через кілька хвилин – о 0:40. Варто відзначити, що це астрономічне явище можна буде спостерігати й на території України. Затемнення буде не повним, а частковим.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Що не радять робити у дні затемнення?

Варто налаштувати себе тільки на позитив. Негативні думки притягуються. Також кажуть, що затемнення негативно вплине на всіх, хто проявляє жадібність, егоїзм і прагне отримати швидку славу. 

Варто не поспішати і стримувати свої емоції.

У ці дні активізуються люди-маніпулятори, тому будьте обережні. 

Також астрологи додають, що варто бути обережним чотирьом знакам Зодіаку - Ракам, Левам, Дівам і Скорпіонам. Їм у цей день може загрожувати небезпека. 

Як місячне затемнення 17 липня вплине на знаки Зодіаку?

Астролог Ефа Форіна в блозі на сайті obozrevatel розповіла, чого чекати всім знакам Зодіаку під час місячного затемнення 17 липня:

Овнів чекає період налагодження зв'язків як в ділових, так в особистих сферах.

Для Тільців затемнення торкнеться особистого життя, доведеться приймати непросте рішення, але воно того варте.

Близнюки зосередяться на фінансах, можливі інвестиції в нерухомість.

Раки: в гонитві догодити всім, не забувайте приділяти увагу собі. Відпочиньте, інакше сили розтратять завчасно.

Левам рекомендується пройти діагностику і звернути увагу на своє здоров'я.

Діви, якщо ви потребуєте допомоги, не соромтеся — просите. Саме в цей період ви зможете поліпшити своє життя.

Терези, просування по кар'єрній драбині й багато домашніх турбот вам гарантовані. Не відкладайте на завтра те, що можна зробити сьогодні.

Скорпіони — потроху конфлікти сходять нанівець. Ви перемогли і можете розслабитися. Давня сварка закінчиться миром і злагодою.

Стрілець — будьте обережнішими з фінансами. Вас чекає ділове партнерство, яке обіцяє істотний дохід, за умови, що ви все вірно розрахуєте. Покладайтеся лише на свою думку, і ви не прогадаєте.

Козеріг — сміливо йдіть вперед. Пам'ятаючи старі досягнення, ставте собі нові цілі. Всесвіт на вашому боці. Вас чекає великий виграш і придбання нерухомості.

Водолій — пора зробити паузу, всіх грошей не заробити. Заплануйте відпочинок і переглянете свої установки. Дзвінок з минулого принесе радісну звістку.

Риби — якщо ви хочете, щоб ваше запитання або проблема вирішились максимально швидко, йдіть в люди. Відвідуйте збори, тусовки, загалом, бувайте там, де життя б'є повним ключем, і ви не помітите, як все вирішиться з найкращим для вас результатом.

Календар затемнень на 2019 рік:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up