Міст, який з’єднає Замостя і Тяжилів: призначили нову дату громадських слухань

Міст, який з’єднає Замостя і Тяжилів: призначили нову дату громадських слухань
  • Щоб розвантажити вулиці біля залізничного вокзалу, влада хоче збудувати міст між вулицями Янгеля та Ватутіна.
  • Але переправа з’явиться не скоро: для цього чиновникам треба земля під будівництво, проект мосту та фінансування.
  • На громадських слуханнях, 21 березня, жителям міста представлять креслення території, де будуватимуть міст

У жовтні минулого року на сесії міськради представили ідею будівництва нового мосту, який з’єднає Тяжилів із Замостям. Шляхопровід будуватимуть між вулицями Янгеля (колишня Фрунзе) та Ватутіна; він буде підвісним (вантовим) і матиме довжину 550 метрів.

Тоді ж чиновники казали, що побудова мосту не буде швидкою: потрібно отримати землю під будівництво, розробити проект шляхопроводу, і віднайти гроші на будівництво. Про яку суму йде мова, чиновники не розголошували.

У лютому 2019 року на сайті міськради виклали проект детального плану території. Це не є проектом мосту, а тільки кресленням того місця, де зведуть шляхопровід.

Відео дня

На зображенні побачили, що міст будуватимуть у промисловій зоні, між вулицями Янгеля та Ватутіна. На тому ж перехресті Ватутіна-Зерова збудують розв’язку та побудують під переправою нову дорогу.

Ще одну розв’язку побудують на перехресті вулиць Ватутіна-Максима Шимка. Там запроектували круговий рух.

Громадські слухання щодо детального плану території оголосили на 1 березня, але згодом перенесли: потрібно було доробити проект.

Нову дату слухань призначили на 21 березня, о 18:30, за адресою Пушкіна,11 (HUB Місто змістів). Громадяни, які хочуть взяти участь в обговоренні, повинні мати при собі документ, який посвідчує особу.

Пропозиції та зауваження приймає міський департамент правової політики та якості за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 59, каб. 710, телефони: 59-51-55, 59-51-59.

Вас можуть зацікавити:

Фото: pixabay.com, vmr.gov.ua, openstreetmap.org

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Країна У

    Идея отличная. Скажи нет пробкам по Брацлавской, Привокзальной и Немировскому шоссе, что называется. В Тяжилов из центра вообще можно будет за 7-10 мин доехать. Правда, болтают об этой идее со времен царя Гороха. Заканчивается все стандартными денег нетами. Последнее время болтают как-то активней. Что происходит, народ? У нас что выборы какие-то в городе что ли?
  • Антон

    Всем защитничкам действующей власти - просто посмотрите в Ютубе видео «мост за два дня», потом вспомните ремонт Киевского моста, потом снова посмотрите видео «мост за два дня», потом вспомните ремонт Киевского моста... Тут без комментариев.

    https://m.youtube.com/watch?v=L-vTpNeGwcE

    Олексій reply Антон

    Ага, щоб розвивались такі технології потрібно не донецку та дніпровські мафію обирати було. За 5 років космодром їм подай...

    Вася reply Антон

    Ну, что ты гонишь? Возможно, ты и прав, но прикинь - сколько грошей можно отмыть.. Тогда поймешь...

    Антон reply Вася

    Мне не отсыпают, поэтому и гоню)))
  • Антон

    Когда там уже выборы мэра? Эти свиньи у корыта уже замахали!

    Олексій reply Антон

    При Моргунові було зроблено найбільше, так що він має всі шанси залишитись.
  • Антон

    2015 год: в Пекине рабочие построили новый Саньюаньский мост за 43 часа. 2016 год: в Голландии под шоссе за два выходных построили 70-метровый тоннель. 2017 год: в Виннице началась полуторагодичная эпопея с ремонтом, даже не строительством, а ремонтом Киевского моста... У этой страны есть будущее, как думаете?

    Олексій reply Антон

    Немає, так як сьогодні придурки наступили на ті самі граблі, на які наступали у 2010-му. Ющенко їм, бач, з гівна Германію не зробив, Порошенко тепер, панімаєш, у бютжет заставляє платити.

    Країна У reply Антон

    Однозначно. Даже без Антонов.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up