"Мерседес - Спринтер" збив стовп, огорожу мосту, дерево і зупинився на залізничній колії

"Мерседес - Спринтер" збив стовп, огорожу мосту, дерево і зупинився на залізничній колії
Близько десятої години ранку почали витягати «Мерседес-Спринтер», що вночі упав на колії. Іще вночі його відтягли з колії в кювет працівники оперативно-рятувальної служби за допомогою лебідки, щоби відновити рух потягів.

Вночі, 27 червня, о пів на першу ночі на вулиці Бучми з автомобільного мосту над залізничними шляхами, упав мікроавтобус. Він перекрив рух потягів по одній колії сполученням Жмеринка-Вінниця, Південно-Західної залізниці.

Близько десятої години ранку мікроавтобус почали витягати із кювету за допомогою крану. На те, як будуть діставати автівку зібрався подивитися натовп із місцевих жителів.

- Я тут живу поруч мосту, - каже місцева жителька. – Він добряче летів, бо дивіться: зніс огорожу мосту і бетонного стовпа.

Відео дня
> За словами таксиста зі стажем Михайла, що також зупинився подивитися на те, що тут трапилось, поворот у який не вписався водій „Спринтера” має кут 90%. Тому їхати у цьому місці потрібно скидаючи швидкість.

Про те як сталася ця пригода розповів начальник відділу профілактики обласної Державтоінспекції Володимир Мотичко.

- Ця трапилося о пів на першу ночі, - каже Володимир Мотичко. – Водій автівки „Мерседес – Спринтер” не впорався з керуванням і в результаті він вдарився в огорожу мосту. Потім від удару його відкинуло об дерево розвернуло. Після цього задньою частиною автівка з’їхала на залізничну колію. Водія забрали до лікарні. При попередньому огляді лікарі відчули запах алкоголю. За цією пригодою ведеться слідство, відкрите кримінальне провадження.

Читайте також:
У Вінниці з мосту на Бучмах вночі знову злетіла машина

 

Саме у цьому місці протаранив огорожу мосту водій Мерседеса

Це той самий крутий поворот на міст по вулиці Бучми, у який не вписалася автівка

Працівники залізниці та дорожньї служби готуються піднімати мікроавтобус

Бетонний стовп при в'їзді на міст тепер лежить у чагарнику

Читайте також:
Водія, який звалився з бусом із мосту на колії і зупинив рух з Вінниці на Жмеринку, оштрафують

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    Ого, да ты точно раненная на всю голову =\\ Ты думаешь, что ты нормальная, ТАК отвечая человеку?!
  • Anonymous

    Иди в школу учить грамматику, чучело
  • Anonymous

    Синька зло. Мне кажется был бы трезвый не вылетел бы. Бухой за рулём - убийца. Как хорошо что на его пути никого не было.
  • Anonymous

    Да !!! Из-за которой, Гуфельд вскоре напишит новую статью про голое тело Юры Левченко с порваной жопой, в лесу...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up