«МАУ» хоче скасувати перельоти між Києвом та Вінницею

«МАУ» хоче скасувати перельоти між Києвом та Вінницею
  • Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» змінила графік своїх рейсів на літній сезон. Зокрема, скасовує рейси між Києвом та Вінницею.
  • Причиною стала затримка поставки трьох літаків Boeing 737 MAX, що повинні були почати літати на регулярних рейсах з середини квітня.
  • На сайті МАУ все ще можна забронювати квитки на рейс Київ-Вінниця-Київ з датами до середини травня.

Через відсутність запланованих на цей період літаків авіакомпанія проводить вимушене коригування рейсів на літній період. Зміни торкнуться таких напрямків, як Афіни, Стамбул та Єреван, де МАУ зменшить кількість рейсів.

Протягом квітня-червня передбачаються скасування деяких рейсів із Києва до Запоріжжя, Херсона, Івано-Франківська, Баку, Мінська, Риги, Женеви, Амману та Анкари.

Рейси між Києвом та Вінницею будуть скасовані.

Відео дня

— Для того, щоб забезпечити пасажирам можливість дістатися до місць призначення, МАУ перерозподіляє існуючий флот і докладає всіх зусиль для виконання зобов’язань перед своїми клієнтами. Всі зміни в розкладі відображені в системах бронювання.

У разі додаткових коректив, ми будемо оперативно інформувати ринок про ці зміни. Пасажири, яких торкнулись зміни розкладу, отримають повідомлення і пропозиції з альтернативними датами вильоту або маршруту, — зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька.

Як розказав директор міжнародного аеропорту «Вінниця» Ярослав Мазурець, вони ведуть перемовини з авіакомпанією.

— Альтернатив цьому рейсу нам не запропонували. Але регіональні перельоти між Вінницею та Києвом мали попит серед пасажирів. Ми будемо звертатися до «МАУ» з проханням відтермінувати рішення про скасування рейсів, — казав Мазурець.

На рейсах між Києвом та Вінницею літає регіональний літак Embraer-145, на 48 місць для пасажирів. Забронювати квитки на цей рейс можна ще увесь квітень та до середини травня.

 

Понад 50 країн тимчасово зупинили польоти Boeing 737 MAX після авіакатастроф у Індонезії та Ефіопії.

У жовтні 2018-го 737 MAX 8, який летів за напрямком Джакарта — Пангкал-Пінанг, зник з радарів майже одразу після зльоту. Його уламки знайшли у Яванському морі, 189 людей на борту загинули.

У березня 2019-го в Аддіс-Абебі 737 MAX 8 розбився за шість хвилин після зльоту. Усі 157 пасажирів загинули.

МАУ мала отримати три літаки моделі 737 MAX 8. Українська авіакомпанія допустить їх на перельоти тільки після результатів розслідування авіакатастрофи у Ефіопії та отримання дозволів від авіаційної влади.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Lev Bronshtein

    Варшава-Київ- 1700грн.
    Яка ціна Київ-Вінниця?
  • Бодя Близнец

    Так это же не рейс «МАУ», как они могут отменять рейс другой авиакомпании?
  • Іскра

    Громадо, выбираймо Порошенка!
    Он любит Украину. Мать! До слёз!..
    А то, что коммуналка “высоченька” –
    В окоп ложись и зарабатывай - в ООС!

    С ним в люди выйдем мы и наши дети,
    С ним будет наш, как у пропойцы - нос;
    Пока ж при нём - 5 лет сидели на диете,
    Хлебали, корчась, лаптями навоз.

    Он 5 годов хотел нас осчастливить,
    Аж рвал себя на части и горел,  
    Не потому ль сей – свин евроблудливый
    К корыту власти пастью прикипел.  

    Весь мир уже смеётся над барыгой,
    Фашистом, вурдалаком, палачом.
    Холопам, доеным сквалыгой,    
    Все унижения, как прежде – нипочём?
  • Dima Loivskyi

    Ціна як з Варшави до Києва
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up