Машини трансформери. Комунальники показали техніку, яка прибирає місто

Машини трансформери. Комунальники показали техніку, яка прибирає місто

Вчора, 17 березня, на площі Стуса до Дня працівника комунального господарства презентували 14 одиниць міської техніки. В залежності від пори року вона переобладнуються.

Представлена автомобілі для прибирання вулиць та доріг, що працюють всесезонно. Це снігоочисна техніка, підмитально-прибиральна, сміттєвоз, солерозкидач, трактори, автогідропідіймачі, аварійна машина диспетчерської служби тощо. Техніка закуповувалася в різні роки. Цьогоріч нових моделей немає.

Відео дня

"Міськсвітло" представило Тата 613, яка оснащена 18-метровим краном. Поряд стоїть Nissan. Довжина стріли —  24 метра. Тобто заввишки з дев’ятиповерхівку. Водій Віктор та його напарник, теж Віктор займаються зовнішнім освітленням міста.

Машина обладнана кабінкою для перевезення особового складу: монтажників, електриків. В кабіні стоїть піч, яка вмикається в зимовий час.

—  М’який салон, шкіра крокодила. В “кошик” можна взяти ковбаску, — жартує Віктор.

Віктор

 

Начальник відділу комунального господарства і благоустрою  В’ячеслав Хілінський показує трактор, за допомогою якого викорчовують пеньки дерев, які зносять.

—  В нас була раніше проблема витягати з землі з корінням пні, — каже він. —  Їх розкопували екскаватором. Ми купили італійське обладнання, яке повністю цей пеньок висвердлює за допомогою  насадки з таким кожухом. Одразу ж в утворену ямку ми можемо посадити нове дерево. Трактору три роки.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:27 На Вінниччині попрощалися з загиблим поліціянтом Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up