Максимчук і “тітушки”: суд частково скасував рішення слідчого про закриття справи

Максимчук і “тітушки”: суд частково скасував рішення слідчого про закриття справи
Вінницький апеляційний суд повністю скасував рішення міського суду та частково - про закриття кримінального провадження слідчим.

Про це повідомив Борис Максимчук на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що за словами кандидата у мери Вінниці на останніх виборах Бориса Максимчука, на нього напали «тітушки» під час урочистого відкриття школи мистецтв “Вишенька”. Борис хотів вручити Сергію Моргунову боксерські рукавички та запросити його на дебати. Коли кандидат у мери Вінниці приїхав до будівлі, на нього чекали близько 30 людей, які перешкодили йому зробити публічний виклик на дебати та шарпали за одяг.

Відео дня

Відео інциденту:

Замовниками нападу на себе Борис Максимчук називає мера Вінниці Сергія Моргунова та голову ВРУ Володимира Гройсман.

- Сьомого грудня слідчий закрив кримінальну справу по 125 статті, - розповідає Борис. - Вони самі відкрили й самі закрили, бо, кажуть, що не було складу злочину. 125 стаття - це легкі тілесні ушкодження. Відкрили саме по цій, бо їм було зручно її закривати - в мене не було ніяких побоїв.

Борис подав до суду щоб оскаржити рішення слідчого. Але тоді, 29 грудня, суд його не підтримав. Чоловік подав апеляцію.

Апеляційний суд розглядав справу 11 січня й постановив - рішення суду першої інстанції - скасувати, рішення слідчого про закриття справи - скасувати частково.

- Я так розумію, що справа має бути відкрита, але перекваліфікована по іншим статтям, - каже Максимчук.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Як уже задрав цей Максимчук, дорослий мужик, а веде себе як баба. Досить уже скиглити, скільки можна.
  • Анонім

    Мда... печальнее всего смотреть на продажных мусоров
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up