Ліфт, нові туалети та вентиляція. У мерії розробляють проект реконструкції переходу на «Урожаї»

Ліфт, нові туалети та вентиляція. У мерії розробляють проект реконструкції переходу на «Урожаї»
  • Виконком міськради доручив департаменту капбудівництва розробити проект реконструкції підземного переходу біля ринку «Урожай».
  • У рамках робіт облаштують нові туалети, вентиляцію, оновлять приміщення та поставлять ліфт для маломобільних груп населення.

Виконком міськради, 24 жовтня, ухвалив рішення про надання департаменту капітального будівництва вихідних даних на проектування реконструкції підземного переходу по вулиці Пирогова. 

За розробку проекту візьметься департамент капітального будівництва міськради. Його очільник, Ігор Кравець розповів, що закладуть в проект оновлення підземного переходу:

— Разом з ремонтом існуючого приміщення переходу там заплановано зробити нові туалети, ліфт для маломобільних груп населення, нову вентиляцію, навіси над сходами, — каже Кравець. — Там треба навести лад, чого вимагали вінничани у численних петиціях до міськради. Про ймовірну вартість реконструкції казати ще зарано, адже ще не готова проектно-кошторисна документація.

Відео дня

Нагадаємо, у 2018 році вінничани вимагали від міськради виконати капремонт переходу на «Урожаї», оскільки той в жахливому стані та схожий на смердючу яму.

У мерії казали, що не будуть цього робити, адже перехід в оренді. І орендар — підприємство ТВ ТОВ «Південний Буг», яке належить родині бізнесмена Юрія Коробкіна — має займатися капремонтом.

У компанії «Південний Буг» казали, що «капремонт буде, але це потребує великих коштів та організації альтернативного пішохідного переходу», тож запланували його провести у 2019 році.

При тому чиновники вже розглядали варіант, аби засипати підземний перехід та прокласти шлях пішоходам до «Урожаю» по дорозі. Адже, у мерії казали, що «орендар готовий відмовитися від переходу, бо ремонт не є вигідним».

Згодом стало відомо, що реконструкція переходу почнеться у 2020 році.

Опитування

Чи доцільно ремонтувати підземний перехід на «Урожаї»?

Матеріали по темі:

Фото: архів «20хв»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anon

    Дуже смачна шаурма! Ні разу ніхто ще не потравився. Люди, будьте добрішими! Це ж не помийник :)

    Anonymous reply Anon

    Бо ті,хто потравився вже нікому нічого не скажуть.

    Поpошок reply Anon

    Помийник, самий справжній
  • Anonymous

    Нехай ремонтують за рахунок чурків. Це вони своїми шаурмами засмерділи весь перехід.
  • Ксения Окунева

    Этот тоже "никому ничего не должен", тем более такой сверхжлоб
  • Поpошок

    Коробкін довів, як і всю свою нерухомість у цьому місті до вигрібної ями. А тепер з бюджету, цю смердючу шаурмешню ремонтуй.

    Daily reply Поpошок

    коробкін красава показав шо таке бізнес і навчив колгоспників працювати за гроші
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up