Ледь не замерзла: на Вінниччині 91-річна бабуся впала та добу пролежала на підлозі

Ледь не замерзла: на Вінниччині 91-річна бабуся впала та добу пролежала на підлозі
  • Поліцейські врятували 91-річну жінку, яка добу пролежала на холодній підлозі. Як все було — дізнавайтеся у матеріалі.

До села Вахнівка Турбівської селищної територіальної громади приїхали слідчі. Вони мали навідатися до 91-річної бабусі Ганни, яка стала жертвою шахраїв. Жінка мала їх чекати, але двері не відкривала та не відповідала. Заглянувши у вікно оселі, поліцейські побачили, що бабуся лежить на підлозі.

— Проаналізувавши ситуацію, керуючись досвідом та інтуїцією, поліцейські Олександр Степанко, Наталія Заварзіна та Олег Дерман зорієнтувались та почали діяти. Оглядаючи будинок через вікна, побачили Ганну Антонівну лежачу на підлозі у безпорадному стані. Капітан поліції Наталія Заварзіна згадала, що у матеріалах справи є номер телефону онучки. Не гаючи жодної хвилини, зателефонували аби дізнатись де знаходяться запасні ключі від будинку, — зазначають у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Не зволікаючи поліцейські відчинили двері та надали допомогу старенькій. До приїзду бригади швидкої допомоги відігріли бабусю. 

Пенсіонерці лікарі надали необхідну медичну допомогу. Від госпіталізації вона відмовилася. Нині перебуває під наглядом доньки.

Відео дня
Не забувайте дбати про тих, хто поряд: телефонувати рідним, цікавитись, як справи у самотніх сусідів. А у разі потреби — звертайтеся до поліції.

 

Читайте також:

Смертельна ДТП на Первозванного: загинув 22-річний відомий фітнес тренер

Розтрощені авто, уламки та тіло на асфальті: на Лялі Ратушної сталася смертельна ДТП 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Людмила Пастушенко

    Таких людей похилого вiку повиннiспостерiгсти соцпрацiвники.якi е у кожнiй громадi.cлава Iсу.що полiцейськi як раз навiдалися.й не пiшли.коли iм не вiдчинили дверi.a вчасно зорiентувалися.А скiльки таких стареньких так йдуть з життя.бо не можуть самi собi дати раду.

keyboard_arrow_up