Купальські пікніки на Вишенському озері та Сабарові. Що буде цікавого?

Купальські пікніки на Вишенському озері та Сабарові. Що буде цікавого?
  • Протягом трьох днів, 5-7 липня, триватиме купальський пікнік «Vinnytsia Food Fest» на Вишенському озері.
  • Організатори обіцяють смачну їжу, конкурси, польоти на повітряній кулі та уроки сальси.
  • А ще Івана Купала відзначатимуть 6 липні у Сабарові, де також будуть ігрові програми.

Протягом трьох днів, 5-7 липня, відбуватиметься купальський пікнік «Vinnytsia Food Fest» на Вишенському озері. На купальському пікніку можна буде пострибати через купальське вогнище, насолодитись виступами співаків, взяти участь у конкурсах. Про це повідомляє прес-служба міськради

Організаторка фестивалю «Vinnytsia Food Fest» Світлана Ярова розповіла про локації.

— Коли гість завітає на фестиваль, він одразу потрапить в інтерактивну фотозону. Потім проходить по центральній алеї, де є зона швидких одружень. По праву руку буде лекторій, кінотеатр та родинна зона, яка працюватиме протягом трьох днів з 12-ї до 19-ї години. 

Відео дня

По ліву руку можна буде присісти за сімейним фудкортом. Трішки далі буде зона домашніх улюбленців, де буде дефіле, змагання тощо. Епіцентром подій стане зелена зона з великою сценою, атракціонами.

У  рамках фестивалю, 5 липня, ми маємо прекрасну нагоду відзначити День незалежності США. Всі учасники в цей день будуть пропонувати якусь з американських страв, яка буде помічена американськими прапорами. На локації біля лекторію відбуватиметься спілкування з американцями, будуть танці з вестернів, зефірки на вогні тощо. 

У суботу, 6 липня, пройдуть майстер-класи від шефів на центральній алеї. О 19-ій годині біля лекторію буде майстер-клас з контактної імпровізації, це трішки незвичний для вінничан та українців вид танцю та мистецтва, — казала Ярова.

У неділю, 7 липня, також будуть розваги для дітей та дорослих. Зокрема, з 11:00 відбудуться безкоштовні водні спортивні розваги: саб-серфінг, рафтинг, драгонбот, вінд-серфінг.

З 14:00 розпочнуться водні «батли», плетіння вінків. О 16:45 — фестиваль Сальси, на якому всі хто хоче зможуть навчитися танцювати запальну сальсу. О 17:00 відбудеться масове обливання з пожежної машини.

З 18:00 триватиме виступ гурту «Наш день». О 20:00 буде пінна вечірка, а з 21:30 до 22:00 відбудеться виступ театру вогню і запалять купальське вогнище.

Протягом всіх трьох днів працюватиме справжнє бібліомістечко «Читай місто», лекторій та кінотеатр просто неба, vip-лаундж з вишуканою кухнею, Dj-place, фестиваль водних видів спорту та ще безліч цікавих розваг. Родзинкою фестивалю стане виступ Лері Вінна зі старими та новими піснями про кохання.

Щовечора з 19 до 21 години на території фестивалю можна буде політати на повітряній кулі — на 15 хвилин за 400 гривень. А з 6:00 до 8:00 влаштують ранкові прогулянки навколо Вінниці на повітряній кулі. Вартість — 2500 гривень з людини.

Також, 6 липня з 18-ї до 22-ї години у мікрорайоні Сабарів відбудеться концертно-розважальна програма «Свято Івана Купала». Тут будуть майстер-класи по плетінню купальських вінків, робитимуть дідухи, розпалять багаття. 

Усі охочі зможуть взяти участь у різних іграх та конкурсах, наприклад, на перетягування канатів тощо. Виступатимуть вихованці Вінницького міського клубу, що на Сабарові.

Детальніше про «Vinnytsia Food Fest» можна дізнатись за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Vercetti15

    засрали весь пляж машинами пыли подняли тонны - такой отдых
  • Vercetti15

    сами и сидите в своем ВИП, я бесплатно на травке посижу
  • Наталья

    Взагалі то площадка біля пристані - це територія не Сабарова, це вже село Тютьки
  • Ода Ткач

    Там то озеро такое  грязное и вонючее, где там купатся?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up