Куди піти на  вихідні? Афіша та добірка з соцмереж на 21-22 квітня

Куди піти на  вихідні? Афіша та добірка з соцмереж на 21-22 квітня
  • На ці вихідні синоптики прогнозують різкий стрибок температури.
  • На вінничан чекає відкриття фонтану Рошен, вистави та багато майстер-класів.
  • Ми підібрали для вас найцікавіше на цей вікенд.

У суботу, 21 квітня 2018 року, вінничанам обіцяють дуже теплу погоду. Синоптики прогнозують до 25 градусів тепла. Тож, скористайтеся можливістю та гарно проведіть вихідні дні.

Афіша на суботу

Відкриття фонтану ROSHEN 2018

Найбільший у світі вінницький світломузичний фонтан ROSHEN щорічно наприкінці квітня прокидається від зимової сплячки. 

Відео дня

Цьогоріч відкриття фонтану ROSHEN 2018 у Вінниці заплановано на 21  квітня. Це буде грандіозне свято зі світломузичним та лазерним шоу.

Головними музичними гостями цьогорічного відкриття фонтану Рошен у Вінниці стануть:

  • Гурт Антитіла.
  • Гурт БезОбмежень 
  • The Hardkiss

Більше цікавої інформації та РОЗКЛАД РОБОТИ фонтану ROSHEN у 2018 році.

 

Концерт гурту "Gloria"

21 квітня у арт-пабі "Beer&Blues" виступатиме це професійний музичний колектив  "Gloria", що виконують кавери на рок-композиції, будуть переспівувати відомі хіти Діани Арбеніної, групи "Дрозди" і багато інших українських, російський та зарубіжних виконавців!



Початок концерту о 21:00
Вхід: 60 грн
Довідки за телефонами: (067) 430 75 40

Всі анонси від: Арт-паб "Beer&Blues"

 

Прем’єра вистави «ОбійМи»

  • Місце: Вінницька обласна філармонія.
  • Час: 18 година

12 красунь-чарівниць – талановитих акторок, танцівниць, співачок, письменниць, поетес на чолі з незрівнянною Юлією Свєтловою презентують першу виставу свого театру «Коло Світла» - сучасного, концептуального та експериментального.

На виставі «ОбійМи» вас чекає:

  • новаторська постановка і режисерські ходи,
  • мікс проникливих монологів, життєвих історій та краси пластичного руху,
  • авторська музика талановитого композитора Олександра Суханова.

Постановка буде однаково цікавою і близькою як жінкам, так і чоловікам, як спраглому до нових вражень молодому поколінню, так і тим, у кого позаду чималий власний  життєвий багаж.

Читайте також: Юлия Светлова в субботу приглашает на премьеру: «Мы готовы обнажить душу! А вы?»

Всі анонси від: Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

 

Майстер-клас з малювання на воді Ебру

У Вас є унікальна можливість створи власний шедевр на воді на магічномумайстер-класі Ебруу Креативному просторі - Артинов!

Техніка Ебру- дуже давній та цікавий вид малювання на воді. При цьому папір використовується лише для того, щоб зобразити результат. Це настільки захопливий процес, що сподобається як дітям, так і дорослим.

Кожна крапля, яка потрапляє у воду, розтікається в коло, яке ми можемо перетворити абсолютно в будь-яку бажану форму. Цінність мистецтва Ебру визначається не тільки результатом, а й самим процесом. Як все Східне, малювання Ебру являє собою нескінченний рух, настільки прекрасне, що не можна не захопитися.

Вартість участі - 120 грн.

Всі анонси від: Артинов - креативний простір

 

Meetup «Простими словами про Bitcoin та Blockchain»

Швидке зростання популярності Bitcoin та курсу віртуальних грошей, зробило технологію Blockchain трендовою темою.

У чому головні переваги цифрової валюти, як вона працює та які перспективи в нової ланцюгової системи зберігання даних та грошових переказів?

 Приходьте – будемо розбиратися.

 

Участь безкоштовна, але обов’язкова попередня реєстрація виключно за посиланням: https://www.surveymonkey.com/r/DXLVQP9

Всі анонси від: Артинов - креативний простір

 

Vinnytsia Food Fest

  • Місце: Центральний міський парк, вхід вільний

З 20-22 квітня у Вінниці пройдуть три дні гастрономічного дива. Vinnytsia Food Fest запрошує «Спробувати Вінницю на смак» та провести час з користю, свято залишиться у Вашій пам’яті надовго.

Читайте також: Vinnytsia Food Fest: як і коли «спробувати Вінницю на смак»

Центральний міський парк стане головною локацією міста, як для вінничан, так і для гостей міста. У фесті приймуть участь більше 50 учасників, які представлять свою унікальну продукцію.

Деталі

Афіша на неділю, 22 квітня

Джаз Американських Вулиць у Вінниці

  • Обласна філармонія

22 квітня на Вас чекає ексклюзивна програма від «джаз-мануш» колективу Urban Gypsy, який поєднує мотиви західних циган з джазовими ритмами 30-40-х років.

Поринути у світ джазу з м’яким акустичним звучанням та драйвовим свінгом Ви матимете змогу на концерті гурту Urban Gypsy. Всі учасники колективу віддані музиці і безмежно закохані  джаз-мануш, але кожен по-своєму.

Деталі

 

День народження Болеро

  • Місце: Театр ім. М. Садовського  
  • Час: 18 година.

Запрошуємо всіх бажаючих до святкування 15- річчя Болеро- сучасної хореографії. Це буде яскраве дійство за участи вихованців танцювального колективу, який вже 15 років займає найвищі сходинки п'єдесталу України, Європи та Світу.

Багато танців в стилі джаз-модерн, контемпорарі, дитячої хореографії, данс-шоу, вальс, танго та багато сюрпризів. Також на концерті будуть співати фіналістки "Голосу Країни діти", Центр Військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України. 


 

Фільм жахів "Правда або дія"

  • Місце: SmartCinema,Кінопалац Мир

Мексиканські студенти затіяли одну з найпопулярніших молодіжних ігор «Правда або дія», в яку втручаються надприродні сили. Невідомі зловісні судді смертельно карають тих, хто порушив правила - сказав неправду або відмовився виконувати жорстокі умови.

Деталі

 

Вистава "Витівки ангелів"

  • Місце: Театр ім. М. Садовського  
  • Час: 18 година.

Весела комедія, розповідає про те, як чоловік і дружина перевтілилися в тіла один одного. У новій виставі в головній чоловічій ролі виступає Володимир Горянський, а головну жіночу роль зіграє актриса Руслана Писанка. Герої вистави «Витівки ангелів» прокинулися одного ранку і в буквальному сенсі слова, відчули себе не в своїй «шкурі». Спочатку героям це не подобається і вони сприймають це справжньою трагедією. Але, поступово, коли вони змирились, вони знаходять в своєму новому положенні маленькі радості і приємності. Ну, а найцікавішим буде фінал - який Вам треба прийти і подивитися!

Деталі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up