Коси стають дибом. Що думають вінничани про презумпцію правоти поліцейських

Коси стають дибом. Що думають вінничани про презумпцію правоти поліцейських
На ось таких картинках цитують міністра, який говорить про презумпцію правоти поліцейських
  • Не встигли оплакати патрульних, застрелених бандитом в Дніпрі, як міністр МВС заявив про плани запровадити презумпцію правоти поліцейських. 
  • «Спочатку підчиняйся поліцейському, а потім оскаржуй, - написав Арсен Аваков у Фейсбуку» і понеслась. 
  • Люди проти, щоб на крові "копів" формували поліцейську державу. 

Вінничани жваво почали реагувати постами про те, що вони не хочуть жити в поліцейській державі. Дехто почав замислюватися, чи не навмисно Дніпровська подія сталася. Могли ж, мовляв, і спеціально закрутити сюжет, щоб посилити відповідальність громадян за непокору поліцейському… Страшне, що у людей в головах, скажете? А таких постів і коментарів чимало.  

Що ще писали вінничани в Фейсбуку, коли реформатори заговорили про необхідність презумпції правоти поліцейських? Хтось закликав «Авакова треба зупинити!». Дехто поставив питання «Чому життя поліцейського священніше за життя інших?». Хтось пішов ще далі і спитав «Чому вбивство поліцейських в Дніпрі - це трагедія національного масштабу, а вбивство тисяч українських військових - звичайна статистика?»...

На фоні всіх цих питань і закликів стрічку Фейсбуку перебивають фотографії загиблих поліцейських та відео, зроблене їхніми колегами напам’ять. А ще – інформації про подарований наградний Форт маршрутнику, який хотів, але не зміг зупинити вбивцю-утікача. Тоді в нього не було, з чого стрельнути в бандита, тепер буде з чого? Нам би всім мати зброю, щоб захистити «копа», раптом що… Із подарунка восновному посміялися вінничани.

Відео дня

Прогляньте підбірку, складену з постів вінничани або тих публікацій, які найбільше постили і коментували активні мешканці Вінниці. Від окремих публікацій й коментарів під ними справді коси стають дибки. 






























На ось таких картинках цитують міністра, який говорить про презумпцію правоти поліцейських
Читайте також:

Начальник патрульних Вінниці: «Ми тримаємося завдяки підтримці суспільства»

Через події у Дніпрі вінницькі копи будуть патрулювати місто у бронежилетах
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Анонім

    Согласна с мнением, что "подчиняйся, а потом обжалуй" - это сильный передоз на сегодняшний день, на сегодняшний. Милиция была и осталась минтовкой.Все из недалекого прошлого "отмылись" и переоделись.Ну кроме молодых патрульных.Как владели менты водочным бизнесом - так и рулят дальше. Как по звонкам менты своих крышевали - так и крышуют. Водители Транслегиона рассказывают что за перегруз их на дороге останавливают.Так они звонят по телефончику и через 5 минут их крыша обтяпывает дельце. Их отпускают с перегрузом. Только в Одессе Михо порядок с перегрузами навел - там взяток на дорогах не берут и не отпускают по звонку..Про какие дороги можно мечтать в стране?!! Такой "полиции-милиции" давать расширенные права?!!!Так они нас мордовать будут шокерами всех подряд!! А судьи кто?!! Люстрацию проводить нам запретили в Унии Европейской... Полицию надо люстрировать, господа - вычистить и новых держать в ежевых рукавицах!!! Люди должны ДОВЕРЯТЬ полиции.Полиция должна знать  права граждан и законы!И бояться их нарушать!!Бояться!! А мы должны всячески ПОМАГАТЬ бороться с преступностью.
  • Oleksandr Stoliarov

    Адмін, перестань терти картінку - вона жодних правил не порушує

    Подчіність чорному властіліну
  • Анонім

    Відсторонити Авакова пора. В поліцію лізе всяке бидло, яке в школі били ровесники, щоб мститись. Порою, поліція неадекватна. Як на фронті гинуть пачками то нічого, як на майдані гинули то нічого, а тут двох втратили і робимо поліцейську державу? Нахрена ця поліція, яка соплі жує, коли реально щось робити треба?
  • Oleksandr Stoliarov

    Подчіняйся

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up