Конфлікти та пошкодження майна. На Келецькій просять розібратися з гаражами

Конфлікти та пошкодження майна. На Келецькій просять розібратися з гаражами
фото ілюстративне
  • Вінничанин Вова Григор'єв розповів про ситуацію, яка склалася біля його будинку. Чоловік розповідає, що через приватні гаражі у них у дворі постійні конфлікти та просить допомогти вирішити цю ситуацію. Розповідає, як це можна зробити.

З'явилася нова петиція під назвою «Заборонити видання дозволів на приватні гаражі, на території земель загального користування».

— Прошу звільнити територію землі загального користування і не надавати дозволів на розташування на них приватних гаражів у нашому мікрорайоні обмеженого вулицями Келецька та Лялі Ратушної. Наш двір знаходиться у середині 3-х багатовідхідних 9-ти поверхівок. Звичайно, що багато мешканців мають автомобілі, та нажаль, для всіх паркувальних місць не вистачає. Розташування поблизу приватних парковок та парковок міста не має, — цитуємо текст петиції. — Але по центру двору на землях загального користування наших будинків розташованні приватні металеві гаражі, які займають велику територію. Та й паркування біля гаражів, де земля також загального користування не можливе. Власники гаражів забороняють паркуватися, створюють обмеження іншим авто поблизу, монополізуючи і фактично блокують усю територію навколо свого гаражу. Так, як їм потрібно мати проїзд до свого гаража. Ці непорозуміння приводять до великих конфліктів між співмешканцями та пошкодженням майна.

Чоловік просить звільнити ці території від приватних гаражів. Каже, що це допоможе вирішити питання з паркуванням для мешканців будинків за адресами: Келецька 41, Лялі Ратушної, 77 та Лялі Ратушної, 79.

Відео дня

Станом на сьогодні, 27 липня, петицію підписали три людини з 350 необхідних. Долучитися можна ТУТ.

 

Читайте також:

Затримала чоловіка, який напав на двох дівчаток та хотів їх згвалтувати

Смертельна ДТП на Гайсинщині: загинув батько та його 15-річний син

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олександр Дмитрук

    Ви би читали те, що пишите. Неуки з ВДПУ!

keyboard_arrow_up