Київський міст третій день “відпочиває”. Що там зараз, дивимося у ВІДЕО

Київський міст третій день “відпочиває”. Що там зараз, дивимося у ВІДЕО
  • Міст ремонтують вже третій день. Зараз працівники розбирають бордюр, пізніше кластимуть асфальт.
  • Поліцейські патрулі регулюють потік транспорту зі сторони Магістратської та Київської.
  • Водії легковиків кажуть: тепер кожна поїздка обходиться у копійчину.

Сьогодні, 13 березня, журналісти 20minut спостерігали за ситуацією на Київській. Що там зараз відбувається, як ходить транспорт, кого розвертають, а хто проїжджає.

Павло та Влад розбирають бордюр вздовж моста. Кажуть, пройшли вже метрів 50. Залишилося ще  приблизно 120-130 метрів. Такий план дій на сьогодні. А потім зніматимуть асфальт. Працюють з сьомої ранку до сьомої вечора.

"Ну пропустіть мене одного"

Відео дня

Зі сторони Київської потік машин більший, ніж з протилежної. 12 годин працюють і патрульні, тільки з 8.00 до 20.00. Потім міняються. І так цілодобово. Кажуть, найбільший потік транспорту припадає на ранок, в обідню перерву та вечірній час, коли люди повертаються з роботи. В основному, розвертають водіїв з іншої області, які не знають про закриття.

— Я не знаю чому наші водії не реагують на знаки, тому що там стоїть “тупик”, — розповідає лейтенант патрульної поліції Олена Вотякова, яка регулює дорожній рух на вулиці Чорновола. — Можливо, це цікавість. Багато людей приїжджають і кажуть: “Ну пропустіть мене, я ж один”. Я відповідаю: у Вінниці 360 тисяч людей, і якщо ми так пропустимо кожного, це буде катастрофа.

Об'їздні шляхи

Основні шляхи об’їзду, каже дівчина, це: Немирівське шосе неподалік від конюшинового мосту, Центральний міст та Свердловський масив. Останні два — завантажені. Там навіть встановили світлофори. А в суботу, каже Олена, дійсно було багато людей, які нервували, бо запізнювалися по своїх справах.

Вінничани доїжджають громадським транспортом на роботу та по своїх справах у місто як і раніше. Водії — ні.

— Я їжджу на таксі зараз у місто тому, що мені не вигідно брати власну машину: 25 гривень коштує літр бензину, а мені зараз потрібно робити коло через усю Вінницю для того, щоб потрапити на Вишеньку, — розповідає вінничанка Майя Цар, яка працює кур’єром. — З Вишеньки мені, припустимо, потрібно на Старе місто, а там стій в заторах ще як мінімум 40 хвилин. Якщо реконструкція  буде тривати півроку, уявляю в яку копієчку мені це влетить.

Кого пропускають

Окрім громадського транспорту, можуть проїхати “білі машини”, з людьми, які безпосередньо займаються реконструкцією моста. Вони доїжджають до потрібного місця, проводять огляд і їдуть далі. Мешканців вулиці Чорновола також пропускають.— В багатьох людей тут знаходяться  будинки, гаражі, тому як людині поставити машину, — говорить Олена Вотякова. — Мені їх теж потрібно пропустити хоча б до повороту. Якщо водії  проїжджають  далі, на них виписують постанову. Ти ж не станеш пояснювати іншому кермувальнику, що людина, яка тут проживає і підтвердила це документами.  

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Александр Балаганов

    Если там не будет организована работа как минимум в три смены,то ентот ремонт будет длится как минимум 2 года. И давайте наберемся терпения и будем ездить лисапетами.ЧИСЛЕННОСТЬ НАШЕЙ МЕРИИ 900 ЧЕЛОВЕК И КОГДА МЫ ИХ УВИДИМ ТАМ С ЛОПАТАМИ И ЛОМАМИ,ТО ПОЙМЕМ ЧТО СКОРО КОНЕЦ.
  • Анонім

    Сьогодні уже 4 робітника на мосту зранку було, цікаво скільки завтра буде 6 чи 8, але динаміка позитивна, до осені думаю буде достатньо народу.
  • Алексей Ткаченко

    Сегодня утром трамваи уже вообще не ходили
  • Сергей Кравцов

    Запустите киевский мост в виде реверса для всего транспорта. Утром в сторону центра, вечером в противоположном направлении.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up