Кава і розваги безкоштовно. Відкрили креативний простір на Магістратській

Кава і розваги безкоштовно. Відкрили креативний простір на Магістратській
  • На Магістратській, 80 запрацював новий коворкінг
  • Невелике приміщення, де можна працювати та розважатися отримало назву «Level 80»
  • Що тут є та коли цей клуб працює?

Від сьогодні, 23 листопада, у Вінниці запрацював ще один креативний простір. Його розмістили на Магістратській (колишня Першотравнева), 80. Він знаходиться на першому поверсі висотки, що за відділенням «Ощадбанку».

 

Відео дня

Хоч клуб працює тільки перший день, вже зранку тут не було вільного місця. У невеликому холі є «гачок» для курток, а з іншого боку — крихітна кухня, де наливають гарячі напої.

Одразу за цим коридором — найбільша в креативному просторі кімната. Тут є місця для ігор та спілкування з друзями. А поряд з вікнами облаштована стійка, де можна попрацювати за комп’ютерами. Благо, для цього є Wi-Fi, пароль до якого написаний на дошці.

Молодь ділилася тільки позитивними враженнями від коворкінгу.

— Мені подобається тут, бо крім місця для спілкування, тут є настільні ігри. Обожнюю дженгу та ще грати в мафію.

— Тут дуже круто. І все безкоштовно! Йдіть зігрійтеся, візьміть собі каву.

— Добре, що у Вінниці з’являються такі місця, куди можна прийти з друзями, пограти в настільні ігри. І нічого за це не платити.

Ще одна кімната, що після вітальні, це ігрова зона. У ній є кілька крісел «мішків», стіл з настільним футболом. А ще ігрова консоль, яку ще не виклали з коробки.

Керівник закладу Дмитро Мира розповів, що вирішили назвати коворкінг «Level 80», бо це зрозуміле для молоді слово.

— Клуб буде діяти в форматі креативного простору для підлітків та молоді. Орієнтовно, це люди віком від 14 до 35 років. Працюватимемо до Нового року з 10-ої ранку і до 7-ої вечора. А в 2018 році можливо будемо відкриті більше часу, — розказав керівник «Центру підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира. — Зараз все, що є в клубі, буде безкоштовно для відвідувачів. Згодом, плануємо поставити скриньку для добровільних внесків, щоб молодь вкладала у роботу «Level 80» стільки, скільки може. Бо ми ж розуміємо, що не у всіх студентів є гроші.

На ремонт приміщення площею 71 квадратів та закупівлю обладнання витратили 123 тисячі гривень з міського бюджету. І як ділиться планами керівництво клубу, тут хочуть проводити майстер-класи, семінари, квести, що буде цікаво для молоді.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    "...на першому поверсі висотки, що за виділенням «Ощадбанку»."

    А яке це виділення,рідке чи тверде?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up