Карантин в області: за тиждень виявили понад чотири сотні порушень

Карантин в області: за тиждень виявили понад чотири сотні порушень
  • За минулий тиждень мобільні рейдові групи здійснили 7755 перевірок та виявили 402 порушення карантинних вимог. Яких порушень було найбільше?

Щодня 67 мобільних рейдових груп з-поміж працівників поліції, представників Держпродспоживслужби, Укртрансбезпеки та інших уповноважених осіб виходять на перевірки. Вони контролюють дотримання карантинних обмежень на території області. 

— На правопорушників складено 67 адміністративних протоколів за частиною 1 статті 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей). Зокрема, на адміністрацію п’ятнадцяти закладів громадського харчування та трьох продовольчих ринків, 206 — на суб’єктів торгівельного та побутового обслуговування, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Також винесено 335 постанов за частиною 2 статті 44-3 КУпАП (перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без захисних масок), з них 175 — на пасажирів громадського транспорту.

Також перевіряють чи дотримуються нових правил перевезень на залізничному та автотранспорті. За тиждень відбулося 616 таких перевірок  На одного пасажира, який не мав документів про вакцинацію, склали адміністративний протокол.

Відео дня

 

Читайте також:

Понад 100 нових випадків та 15 смертей. Дані по захворюваності на COVID в області

COVID-19 в Україні та світі: скільки хворих станом на 13 грудня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Наталья Горошко

    Страшное преступление, ужасное... До чего же это смешно
  • Ols Kat

    Зайдiть в облраду, перевiрте депутатiв

keyboard_arrow_up