Карантин у школі: вінничани закликають запровадити додаткові канікули

Карантин у школі: вінничани закликають запровадити додаткові канікули

Вінничанин Іван подав петицію у якій закликає впровадити у школах міста карантин. Його звернення за 4 дні підтримало на 179 людей більше ніж необхідно.

Дану петицію подав Ігор Бохонко 11 січня.

— Карантин у навчальних закладах. В нашому місті дуже низька температура. А за цього піднімається рівень захворювання школярів, — йдеться у тексті петиції.

Станом на сьогодні, 14 січня, петицію підписали 529 осіб з 350 необхідних. Долучитися та проголосувати можна ТУТ

Відео дня

Варто відзначити, що Державна установа "Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України" повідомляє, що станом на 11 січня .2019 року захворюваність на грип та ГРВІ була на 30,9 % нижчою епідемічного порогового рівня. Додають, що захворюваність на ці недуги в порівнянні із попереднім тижнем, знизилась на 1,7% і склала 569,9 випадки на 100 тисяч населення при епідемічному порозі 824,5  випадків на 100 тисяч населення.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Вакка

    Необхідність карантину має визначати санепідслужба, а не вінничанин Петя/Вася/Колоя/Саша
  • Ирина Витвицкая

    Для інформації. Ціна щеплення від грипу для Вінничан була і є 125(джисіфлю)-140(ваксигрип). Щеплювати можна з 6 місяців. Думайте.
  • Жора

    Американцы с помощью , министра смерти Супрун проводят эксперимент над вирусами

    Ранее Ульяна Супрун заявила, что высокая температура и давление у детей — не повод вызывать скорую помощь. И многие украинцы поняли, почему за Супрун закрепилось прозвище «доктор смерть».

    В сети американскую украинку называют "министром сокращения населения" и "гуманитарной помощью США"

    Многие не не знают что военные впервые разработали вирус птичьего гриппа чтобы он косил китайцев и юго востока, и не задевал европейцев которые там живут.Поначалу так и было, но потом вирус изменился и уже даже европейцы стали болеть. .В ЮАР даже судили химика биолога который разработал вирус который действовал только против черных негров. Американцам не нужны умные специалисты копьютерщики и программисты.Если дети часто болеют то они плохо учатся и из них будут плохие работники и ученные. Или вы думаете что США и Европа хочет чтобы вУкраине был рай и жили гении? )))) В основном вирусы ослабляют иммунитет ,поэтому военные  химики и биологи  придумали вирус СПИД. Он был получен в странах Африки ,

    И оттуда уже пошел по всему миру.Вирусами и болезнями  можно сделать так что в странах не буде экономики. Вот вам и пример страны Африки...

    там нищета и голод,а богатства и недра захватили иностранцы , и платят копейки африканцам.Кстати такой болезнью как корь болеют только нищие страны Африки и наша страна.

    В будущем войны между странами будут не с помощью ракет и танков , а с помощью искуственного интелекта и вирусов.
  • Lilija

    Перед Новим роком потрапили з дитиною до лікарні. Палати в ЦМД на Старому місті були переповнені, більшість діток  з пневмоніями і бронхітами. Причому запалення легенів може навіть не прослуховуватись і протікати без підвищення температури. Навіщо чекати повномасштабної епідемії, якщо  вірусна інфекція дає такі важкі ускладнення? Коли кількість хворих перевищить так званий епідеміологічний поріг, наслідки будуть катастрофічними.

    Жора reply Lilija

    Дело в том что медики  не разбираются  в причинах появления вирусов. Они получили как неуки высш образование, и их задача чтобы больные носили деньги как взятки, ну еще зарплату они получают.

    Дело в том  что пневмония может появится и без гриппа,достаточно вируса....Вот пример,в Италии заподозрили вирусы в воде... Я и сам заметил как пил воду из бочек что в магазинах ,и еще на улицах автоматы стоят тоже брал,то всегда насморк и  простуда...Был даже небольшой грипп. Перешел на водопроводную  и фильтрую , и все норм.

    Вот пример ссылка на Италию,там такой был вирус что убивал иммунитет  , и сразу цеплялась болячка  . Также вирус легко поймать покупая на базаре мясо,говяд  или свинину. Там производство этого мяса в анти санитарии  и легко вирус поймать....

    https://bykvu.com/bukvy/98660-v-italii-vspyshka-pnevmonii-istochnik-virusnoj-infektsii-ishchut-v-vodoprovode

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді Від читача 18:58 смс для Анечки 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up