Кандидати в депутати. Хто йде на вибори у другому окрузі Вінниці

Кандидати в депутати. Хто йде на вибори у другому окрузі Вінниці
Парламентські вибори-2019. Фото з архіву «20хвилин»
  • Місцеві вибори 25 жовтня проведуть за новими правилами. Потрапити на 54 депутатські крісла спробують аж 737 кандидатів. 
  • Публікуємо повний список кандидатів в окрузі №2, де живуть виборці з Вишеньки, Слов’янки, дев’ятого мікрорайону.

Перед новими місцевими виборами Вінницю поділили на шість округів, а було 54. До того ж тепер не буде чіткої прив’язки один депутат = один округ. Інтереси виборців з укрупнених округів, в середньому, будуть представляти аж по 9 депутатів (54 поділити на 6).

Ще одна новація цьогорічних виборів — нова форма бюлетеню, де можна поставити галочку за партію та ще одну відмітку за вподобаного кандидата.

Який є вибір

Реєстрація всіх претендентів на владні посади завершена. До Вінницької міської ради хочуть аж 737 кандидатів у депутати. 

Відео дня

Ця інформація об’ємна і складна для сприйняття, тож ми її публікуємо частинами. Повністю є на сайті ЦВК, з якого і брали дані.  Тепер же даємо інформацію по другому округу: частково Вишенька, Слов’янка, масив Барського шосе, 9-й мікрорайон. Незабаром опублікуємо кандидатів й з інших виборчих округів.

Схематичне зображення округу №2 / 40 328 виборців

Вже опублікували перелік кандидатів:

  • Округ №1 (Академічний, Сабарів, вулиця Пирогова, частково Вишенька і Слов’янка).
  • Округ №3 (Центр, Урожай, Поділля, вулиці Київська й Коріатовичів, частково Слов’янка, Корея, П’ятничани, ГПЗ).
  • Округ №4 (Замостя, ГПЗ, Хутір Шевченка та селище Десна).
  • Округ №5 (Тяжилів, Військове містечко, Масложиру, Замостя та Малих Хуторів)
  • Округ №6 (Старе місто, Малі Хутори, район Центрального ринку та частково Тяжилова; Вінницькі Хутори, Писарівка з Щітками).

Партії розташували в алфавітному порядку. Номери біля прізвищ — це порядкові номери кандидатів, які будуть в бюлетені.

Партія «Адвокат»

Партія «Батьківщина»

Партія «Воля»

Партія «Голос»

Партія «Європейська солідарність»

Партія «За Майбутнє»

Партія «Народний рух України»

Партія «Наш Край»

Партія «Опозиційна платформа — За життя»

«Партія Вінничан»

«Партія Шарія»

«Радикальна партія Олега Ляшка»

Партія «Рух Справедливості»

Партія «Свобода»

Партія «Сила і честь»

Партія «Слуга народу»

Партія «Українська стратегія Гройсмана»

«Українська партія честі, боротьби з корупцією та організованою злочинністю»

Три кандидати, нагадаємо, вирішили не боротися за посаду мера Вінниці.

Опитування

Підете на місцеві вибори 25 жовтня?

 

Читайте також:

Кандидати в депутати. Округ №1

Кандидати в депутати. Округ №3

Кандидати в депутати. Округ №4

Кандидати в депутати. Округ №5

Кандидати в депутати. Округ №6

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    Голосуйте за Бобрусь!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up