Календар велоподій на 2017 рік можна купити. Як це зробити та на що підуть гроші?

Календар велоподій на 2017 рік можна купити. Як це зробити та на що підуть гроші?
  • Тиждень тому, 5 лютого, вінницькі велосипедисти презентували календар велоподій на весь 2017 рік
  • Ескізи до нього робили художники, тому проект є унікальним та авторським
  • Спочатку казали, що проект некомерційний, але вінничани дуже хотіли його купити, тому організатори придумали як з користю витратити зібрані гроші

— Цей проект буде дуже корисним для тих людей, які полюбляють кататися на велосипедах, — каже одна з керівників спільноти «Breakfast & Sketch» Людмила Шиляєва. — А ті, хто тільки збираються приєднатися до велоспільноти, відкриють для себе Вінницю з іншого боку: здивуються, як багато у нас є можливостей для велосипедистів.

«Це посібник, як провести цілий рік, не злізаючи з велосипеда. Велодні, велоночі, велоліто і навіть велозима — 365 днів на рік та 24 години на добу ми маємо можливість колесити містом у компанії веселих друзів. Кожен місяць — маленька історія та велике свято, у якому неодмінно треба взяти участь. А тому вам треба лише спланувати свої велопригоди та підготувати залізних коней», — так написали в календарі координатори проекту.

Співавтор проекту Олександр Царевський каже, що це перший для Вінниці і для України авторський велокалендар з оригінальними малюнками.

Відео дня

Безкоштовно скачати календар можна за ПОСИЛАННЯМ.

Тепер Царевський повідомив на своїй сторінці у Facebook, що йому постійно пишуть вінничани, які хочуть придбати календар, незважаючи на те, що його немає у вільному продажі.

«Рішення проблеми як зробити некомерційний проект комерційним щоб він задишався при цьому не комерційним підказав мудрий Евген Гутник: Робимо лімітований друк (скажімо, 150 примірників) продаємо примірник по ціні 150 гривень. Розраховуємось за друк, а виручені кошти передаємо на лікування Івану Дендеруку. Вбиваємо двох зайців: «страждущім» — календарик, а Вані — такі необхідні на лікування/відновлення кошти. Ця версія календаря буде мати декілька відмінностей: він буде починатися з березня 2017 року, а закінчуватися лютим 2018. Причина: січень вже промайнув, а лютий (зважаючи на те що календар попаде до власників в ліпшому віипадку за два тижні) теж… Отже, починаємо з березня 2017, закінчуємо лютим 2018», — пише у FB Олександр Царевський.

Івану Дендеруку 16 років. Він син велоактивіста Максима Дендерука, який неодноразово приймав участь у організації велоівентів. Івану поставили діагноз — гострий лімфобластний лейкоз.

Як отримати календар?

Зареєструватись в Google-формі, вказавши ПІБ, контактний телефон, вашу електронну пошту, а також місто і номер відділення Нової Пошти (бажано з адресою), кількість примірників. Для чого це потрібно? На пошту вам перешлють реквізити для оплати і решту інформації для відправлення вашого примірника велокалендаря Новою поштою.

Після отримання реквізитів здійснити проплату. Також бажано скинути скан-копію квитанції).

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up