Хто забрав Рижика? Зникла собака, яка три тижні чекала господаря на зупинці

Хто забрав Рижика? Зникла собака, яка три тижні чекала господаря на зупинці

•Мешканці села Мала Стадниця хочуть знати, хто забрав рижого пса, який протягом трьох тижнів провів на зупинці «Дачна»

•Місцеві припускають, що він чекав господаря

•У середу Рижик, так назвали його люди, кудись зник

Сьогодні, 4 травня, журналіст RIA не застав собаку на звичному місці. Чоловік на ім’я Микола був неабияк здивований. Все бідкався: «Куди ж він подівся? Дотепер з місця не сходив. Ще вчора його бачив. Не раз кликав з собою, але Рижик на те тільки хвостом виляв і далі залишався на місці».

Пан Микола уточнив, що таку кличку собаці дали люди. Руда шерсть, то нехай буде Рижик. на місці залишилися рештки харчів. До тих, що у великій бляшанці, взагалі ніхто не торкався. Провожатий почав гукати собаку, обійшов посадку. Каже, сьогодні жарко, можливо, де сховався у тіні. Але на його вигуки пес не відгукнувся.

-Я його тут три тижні підгодовував, - каже пан Микола. - куди міг подітися?

Відео дня

-Давайте під’їдемо на дачний масив, продовжує чоловік.  – Можливо, за кимось причепився, та й подався услід. Але навряд. Бо якби мав це зробити, то раніше його б тут не стало. Тим більше, що дачники постійно підгодовували пса. Голодний він точно не залишався. На дачах собак вистачає. Вони чужого не прийняли б. Але все одно, поїхали, а раптом…

-Мені дочка розповідала про цього вірного пса, - каже місцева жителька пані Олена. – Діти бігали дивитися на нього. Собака вже старий, тому поводився спокійно, ні на кого не те, що не кидався, навіть не гавкав. Кого він чекав? Хто його тут залишив? Так ми й не знаємо. Можливо, ви дізнаєтеся, то напишіть, бо хочемо знати, жива тварина.

Жінка, яка йшла з дачного масиву, повідомила, що рудого пса вона ні по дорозі, ні на масиві не зустрічала. Нам також не вдалося побачити його на вулицях дачного містечка.

У притулку для тварин «Планета», що на Сабарові, сказали, що чули про Рижика. Але в них його нема. Планують поїхати на місце його знаходження.

-Кажете, там його уже нема, але ми все одно поїдемо, - розповідає пані Тетяна. – Раптом він знову повернеться? Ми б його забрали до нас. Там поруч автомобільна траса, щоб під колесами не опинився.

Якщо комусь що-небудь відомо про подальшу долю рудого пса, повідомте редакцію «20 хвилин». Хочеться вірити, що господар розшукав чотирилапого друга і  вони знову разом.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up