Хто із активістів не підтримує акцію протесту проти Шевцова

Хто із активістів не підтримує акцію протесту проти Шевцова
Сьогодні, 14 березня, предствники ГО заявили, що вони не підтримують акції протесту у Вінниці проти начальника вінницької обласної поліції Антона Шевцова.

В списку тих, хто не підтримує акції протесту опинились Вінницька обласна «Народна Самооборона», Громадська спілка учасників бойових дій та волонтерів АТО, Асоціація ветеранів війни в Афганістані у Вінницькій області,  представники батальону«Айдар» та сотники Майдану. Представники цих ГО  виступили з заявою, в якій засуджують розгортання будь-які силові дії в місті.

Що говорить керівник Вінницької обласної народної Самооборони Ігор Алексєєв з цього приводу дивіться у відео:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Вінницька волонтерка Лариса Полулях присвятила пост у ФБ 17 громадським об’єднанням. Зокрема, активістка пише, що “найважливіший тост для мене "щоб ми не скурвились".

Водночас організаторка акції протесту Таїсія Гайда виклала на своїй сторінці у ФБ спільну заяву

 

 

Президенту УкраїниПорошенку П.О.Міністру МВС УкраїниАвакову А.Б.Голові СБУГрицаку В.С.Гененальному прокурору Шок...

Опубліковано Таїсою Гайдою 14 березень 2016 р.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Emili Grois

    Шевцов хотел по-тихому смыться в Москву через Минск, не получилось. Интересно, а что еще он с собой вывозил, о чем не говорит СБУ? Может у ФСБ уже есть списки всех полицейских информаторов и агентов?
  • Белий Миша

    а що ж Ви забули про продажного адвоката Палія, він також 10 березня волав на захист Шевцова!

    Анонім reply Белий Миша

    та не трогайте Палия - там можно списать на его возраст (маразм), да и много он сделал для Народного Руха в начале 90-х.  А вот эти из руководства разных "самооборон" Винницы - вот, где позорище!  Получилось, как на Майдане - одни стояли, другие пролезли в руководство.  Этот, Игорь Алексеев был в АТО? Я уверенн, что не был - с таким лицом обычно отмазываются. Да кадр со спилки Афганцев...

  • Oleksandr Stoliarov

    До речі, Алєксєєв отой "афганець" і оці всі які сидять, фінансуються вже другий рік з бюджету міста і завжди підтримували позицію Гройсмана

    Ще коментарі потрібні?)

    Oleksandr Stoliarov reply Oleksandr Stoliarov

    Так це ще й відео на каналі мусорів - лол

    Oleksandr Stoliarov reply Oleksandr Stoliarov

    Очевидно Шевцов - ставленик з команди пороха-гройсмана, адже не просто так сабаков швидко звільнив Шевцова. Як показує попередня практика, він людей зі свої команди захищає публічно і до кінця. Підтвердженням цієї думки є й факт, що прогройсманівські кишенькові салооборони і афганці, які він оплачує з бюджету міста, тобто наших з вами кишень, виступили за Шевцова.

    Робіть висновки)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up