Хто гарно перевіряє, той вчиться і відпочиває: Конгрес RIA… в Одесі!

Хто гарно перевіряє, той вчиться і відпочиває: Конгрес RIA… в Одесі!

Конгрес RIA зібрав в Одесі своїх менеджерів, it-фахівців, маркетологів і журналістів. Говорили про перевірений інтернет, про те, як необхідно чути і клієнтів, і читачів; як бути першим в Україні і надалі знову і знову дивувати!

Одеса. 13 липня. У конференц-залі готелю Atlantic зібралися 250 людей, які і будують перевірений інтернет в Україні. Тому доказ - найвідоміші AUTO.RIA, DOM.RIA, RIA.com які належать компанії RIA.com Marketplaces, всеукраїнські сервіси Hotels24.ua і Automoto.ua, а також продукти RIA Media (20minut.ua, газета RIA, top20.ua, Сахарок і MoeMisto.ua).

"Ми, RIA - воїни світла"

Відкривав Конгрес президент RIA Олександр Човган з насправді надихаючою промовою (презентація і текст: goo.gl/eiArdn )

Відео дня

- Інтернет наповнений і порядними людьми, і недобросовісними продавцями, і шахраями. Але кожному з нас приємно вірити один одному, отримувати задоволення від свого оточення. Ми, RIA - воїни світла. Ми боремося з темними силами і віримо, ідеалістично віримо, що наповнимо світ інформацією, яка тільки приносить користь, - говорить Олександр Човган. - Ми цілимося в ідеальний перевірений інтернет. Суспільство вже дуже високо оцінює це. І буде оцінювати ще більше, безмежно сильно. Завдяки нашій спільній роботі, націленій на 16 видів перевірки, ми визнані у всій країні.

Також Олександр Човган нагадав свою давнішню тезу, що ніхто не може досягти успіху інакше, ніж приносячи користь іншим.

- Ми віримо, що довіра між людьми допомагає приємніше і швидше продавати і купувати. І наші технології спрямовані на безпеку, перевіреність, швидкість, індивідуалізацію. Ми приносимо колосальну користь нашому суспільству, кожній

окремій людині тим, що даємо їй перевірені авто, перевірені квартири, перевірені факти. І будемо давати перевірені відносини між людьми (покупцями і продавцями)!

Про "Перевірений інтернет" і майбутнє

Сергій Лужецький (RIA.com) розповів у свою чергу про те, що дуже важливо будувати довіру між продавцями і покупцями. Для цього менеджери постійно презентують клієнтам нові можливості.

- Коли ми починали, то сайти були дуже статичними. Люди хотіли бачити прості речення, подібні до газетних, тільки в інтернеті. Щоб можна було погортати і знайти те, що потрібно. Завдяки тому, що з'явилися java-скрипти і ми особисто почали розвивати технології, з'явилася можливість не тільки переглядати пропозиції, але і фільтрувати їх за своїм бажанням. І тепер ми рухаємося до перевіреного інтернету! - говорить Сергій Лужецький. - Вони знають, що в інтернеті вже мільйони пропозицій і дуже багато інформації. Тому дуже складно осилити все, що є в інтернеті. Наші клієнти задаються питанням: "Кому я можу довіряти?" І саме через це ми впроваджуємо концепцію, яка називається "Перевірений інтернет".

Також Сергій Лужецький розказав про те, що кількість користувачів з кожним днем ​​зростає. І буде потреба не просто в перевіреному інтернеті.

- Завдяки алгоритмам і нашим інструментам, ми зможемо не тільки перевірити пропозиції, але і зробити їх максимально персональними під кожну людину. Щоб користувач зміг побачити зі списку перевіреного контенту те, що важливо саме для нього.

Безпека - головне

Директор з розвитку AUTO.RIA і DOM.RIA Роман Марченко розповів про технології перевіреності. Поки відвідувачі сайту продають/купують автомобілі та нерухомість, відділ безпеки не спить.

- За останній рік ми заблокували 5822 шахраї і видалили 22 тисячі 866 їх оголошень з наших сайтів. Працюємо з Національною поліцією, щоб убезпечити наших клієнтів від недобросовісних людей, - каже Роман. - Ми ввели відгуки про продавців і рейтинг. Це допоможе відвідувачу вибрати кращих з кращих. Також з серпня ми запускаємо перевірку автодилерів. Будемо перевіряти платформи для продажу авто, наявність автомобілів, робити фото 360 градусів.

Звичайно, Роман згадав і про відеоролики на телебаченні про 16 перевірок і перевірені квартири. Вони дійсно стали улюбленою рекламою у мільйонів українців.

Перевірки при бронюванні готелів

Ігор Громада і Олександр Шендеренко (Hotels24.ua) розповіли про три перевірках при бронюванні готелю, які забирають всі проблеми. Перша перевірка - протягом години після бронювання. Це допомагає дізнатися про розбіжності замовлення/очікувань. Друга - за день до заїзду. Якщо готель продав комусь бронь безпосередньо, можна знайти інший готель. Ну і третя перевірка проводиться після виїзду, щоб отримати відгук клієнта і чи все йому сподобалося.

Також хлопці перевіряють фото готелів і опис. Щоб усе було перевірено!

Замість реклами - дзвінки

Олег Горобець (RIA Media) розповів про новий продукт, який став самодостатнім і успішним на вінницькому ринку.

- Загроза краху змусила нас створити новий продукт top20.ua, привела до інновацій і відкрила глобальні перспективи. Сайт відгуків про перевірені компанії і фірми швидко став самодостатнім, - каже Олег Горобець.

На його думку, сьогодні схема "дзвінки замість реклами" - справедливо і вигідно для всіх.

- Бізнес починає покращувати сервіс. І продаж дзвінків змінює нашу бізнес-модель. Економіка дзвінка - залучити побільше людей. Це перевіреність і надійність для бізнесу, - каже Олег. - Оплата тільки за дзвінки. Завдяки цьому можна контролювати сервіс, показник впізнаваності, а також вести облік клієнтів.

Училися на 8p, семінарі з сервісу і купалися в морі

Усі 250 осіб не тільки слухали доповіді спікерів Конгресу RIA 13 липня. На наступний день частина співробітників RIA відвідали найбільшу конференцію про інтернет маркетингу - 8p, а інші - семінар з сервісу. І це було ВАУ!

Кейси від кращих SEO-експертів, як просувати і розвивати проект, про неочевидні і застосовані на практиці фішки і багато іншого - про це на чотирьох потоках 8p слухали кращі співробітники RIA, щоб робити ще більш корисний і перевірений інтернет.

Ну куди ж без сервісу? Свій тренінг "Сервіс як цінність компанії" для співробітників RIA провели гуру Анастасія Владичинська і Тетяна Петруха. І це також було ВАУ! Усе для того, щоб кожен клієнт і кожен відвідувач продуктів RIA.com Marketplaces був у прямому сенсі в захваті від спілкування.

Ну і звичайно, який же відпочинок без моря і купання! Адже, хто добре працює - той добре відпочиває!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Dima Radzykhivskyi

    У мене питання. А ваші власні проекти. Також проходять багатоступеневу перевірку? Чи апріорі вважаються правильними?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up