Хорт перебрався в Київ і «пошумів» там через здорожчання метро

Хорт перебрався в Київ і «пошумів» там через здорожчання метро

Вінницький активіст Юрій Павленко (Хорт) виступив організатором  акції проти здорожчання цін на проїзд у київському метро.  Акція проходила під стінами Київської міської держадміністрації та на кількох станціях метрополітену.

Акція «Метро протест» проходила у Києві 19 липня. Активісти розгорнули біля Київської міської держадміністрації банер «Метро – 5 гривень - це корупція» та роздавали листівки. До КМДА мітингарі висували наступні вимоги:

- прозорості і гласності в ухваленні рішень чиновниками КМДА;
- змістовного обґрунтування підвищення ціни на проїзд у громадському транспорті або скасування відповідного розпорядження;
- проведення незалежного аудиту КП «Київпастранс», КП «Київський метрополітен»;
- усунення з посад корумпованих і неефективних менеджерів;
- повернення прибутків від реклами та інших операційних прибутків у повне відання цих


 Після адміністрації активісти провели мітинги по станціях: "Хрещатик", "Театральна", "Золоті Ворота", "Площа Льва Толстого", "Майдан Незалежності".

На своїй сторінці у Фейсбук Юрій Хорт написав, що багато людей зупинялися, знімали на камери та висловлювали підтримку. І що саме цю частину акції він найбільше хотів реалізувати.

- Вважаю, що задуманий мною метод роботи з масами себе виправдав і результати добрі, - пише на своїй сторінці у Фейсбук Юрій Павленко. - Треба і надалі влаштовувати акції у місцях скупчення людей. Ми працюємо не на сьогодні чи на завтра, а на тривалу перспективу. Ми сіємо зерно Правди серед Українців, яке дасть з часом свої плоди.

Відео дня

Нагадаємо, вінницький активіст Юрій Павленко (Хорт) просидів два роки за гратами за події, які відбувались у Вінниці 6 грудня 2014 року.  Хорта звинувачували у хуліганстві та умисному заподіянні восьми працівникам правоохоронних органів тілесних ушкоджень. Але сам Хорт вважає, що його судили за те, що порвав портрет  Порошенка з кабінету Олійника під час штурму облради 6 грудня 2014 року.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Sasha Polishchyk

    Де посилання на Павленка безпосередньо?
  • Vladimir Molotov

    киевлянин)))))))
  • Николай Энэми

    "Хорт перебрався до Одеси і "пошумів" там через чергу на кассі у "Metro"", 3,14здец какие важные новости, и так нашего города касаются...
  • Сергей Сторожук

    Хто цю ,,, проплачує???

keyboard_arrow_up