Гуманітарна діяльність благодійного фонду «Без кордонів» (прес-служба БФ «Без кордонів»)

Гуманітарна діяльність благодійного фонду «Без кордонів» (прес-служба
БФ «Без кордонів»)

Повномасштабне вторгнення росії в Україну спричинило високий ріст гуманітарних потреб в усіх куточках нашої країни і особливо тих регіонах, які більше пів року перебували в окупації та знаходяться неподалік ліній фронту.

Руйнування медичних закладів спричинило збільшення потреб у медичних послугах, ліках, медичних матеріалах, медичному обладнанні тощо. Крім того, прифронтові лікарні постійно надають послуги пораненим військовим.

Також, однією з проблем своєчасної доставки гуманітарної допомоги в такі громади є умови постійної підвищеної небезпеки та логістичні обмеження. 

Але, незважаючи на всі складнощі, благодійні фонди та різні організації продовжують  забезпечувати нагальні гуманітарні потреби населення України.

Відео дня

Так, благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Без кордонів» з лютого 2022 року та по сьогоднішній день, надає посильну гуманітарну підтримку переселенцям Вінниччини, жителям прифронтових громад Харківської області, лікарням та військовим.

В рамках проєкту «Базова підтримка БО МБФ «Без кордонів», діяльність фонду частково  підтримує Агенство США з міжнародного розвитку USAID в рамках проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що впроваджує IСАР Єднання.

БО МБФ «Без кордонів» високо цінує довіру міжнародних донорів та пишається своєю командою, яка постійно докладає титанічних зусиль, щоб допомогти людям та пришвидшити нашу Перемогу!

Підтримати благодійну програму фонду: https://no-borders.org.ua/support/

Звернутись за допомогою: [email protected]

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up