Вісім вулиць та один провулок: де у Вінниці на наступному тижні вимикатимуть світло

Вісім вулиць та один провулок: де у Вінниці на наступному тижні вимикатимуть світло

На наступному тижні у під знеструмлення від «Вінницяобленерго» потрапляє 8 вулиць і один провулок. Їх мешканці без світла сидітимуть по дев'ять годин: з 8 до 17:00.

Щоб знеструмлення не зaстaло вaс зненaцькa, пропонуємо до вашої уваги перелік вулиць, які будуть без світла на наступному тижні:

  • 11 грудня

вулиця Маяковського. Причина - Поточний ремонт.

  • 12 грудня

вулиця Келецька. Причина - Поточний ремонт.

Відео дня

провулок Смірнова. Причина - Розчистка траси.

  • 13 грудня

вулиця Ломоносова. Причина - Розчистка траси.

вулиця Ушакова. Причина - Розчистка траси.

  • 14 грудня

вулиця Замкова. Причина - Технічне обслуговування.

вулиця Яблунева. Причина - Розчистка траси.

  • 15 грудня

вулиця Немировича. Причина - Розчистка траси.

вулиця Данченка. Причина - Розчистка траси.

16 та 17 грудня у Вінниці світла не вимикатимуть.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • bond

    Вулиця Немировича і вулиця Данченка - це як Зорян і Шкіряк?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up