Готель «Південний Буг» знову хочуть продати через аукціон

Готель «Південний Буг» знову хочуть продати через аукціон
  • Виконком підготував до сесії міськради рішення, за яким готель «Південний Буг» мають передати у приватні руки в 2018 році
  • Для цього створять аукціонну комісію, яка розробить умови та продасть з молотка увесь комплекс
  • Десять років тому готель вже намагалися продати за 17 мільйонів гривень

На засіданні виконавчого комітету мерії, 10 травня, вирішили внести у «Перелік цілісних майнових комплексів, що підлягають приватизації в 2018 році способом аукціону» — готель «Південний Буг».

Як йдеться у додатку до рішення передати у приватні руки хочуть цілісний майновий комплекс площею 10,9 тисяч квадратних метрів. Для цього утворять аукціонну комісію, яка розробить умови приватизації.

Скріншот з проекту рішення/vmr.gov.ua

Проект рішення про внесення «Південного Бугу» у список комунального майна, яке будуть продавати через аукціон, ще мають ухвалити на сесії міськради.

Відео дня

Контролювати процес виконання рішення буде комісія з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності, де головує міський депутат Олександр Дан.

За інформацією системи «Youcontrol» Олександр Дан є й співвласником товариства «Фірма-Акцент», яке з 1993 року орендує готель «Південний Буг».

Скріншот з рішення/vmr.gov.ua

Журналіст намагався дізнатися в депутата:

  • Чи буде він заявляти про конфлікт інтересів на сесії міськради?
  • Чи має намір його товариство «Фірма-Акцент» брати участь в майбутніх торгах, щоб викупити «Південний Буг»?

Але, слухавку взяла його помічниця, яка сказала, що «Олександра Юрійовича немає, він у від’їзді». Коли саме можна поговорити з депутатом Даном, жінка не відповіла.

Нагадаємо, що у 2008 році «Південний Буг» вже намагалися продати з молотка. Тоді встановили стартову ціну 17 мільйонів гривень.

Але аукціон так і не відбувся через відсутність охочих узяти в ньому участь.

У 2014 році цей готель відвідав «Ревізор», де у одному з номерів Ольга Фреймут знайшла найдовше павутиння за всю історію програми.

Читайте також:

Як «отруїли» футболістів «Шахтаря» у готелі «Південний Буг» у Вінниці

«Південний Буг» усе-таки продадуть

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Задунайский Торонтуй

    Помню как строили. Но - время... Архитектура советского примитивизма. Это здание безусловно давно пора снести и построить современное.
  • Вінничанин

    Толковий хазяїн вже б давно зробив цукерку на місці готелю, але готелю не щастить з орендарями. Особливо з останнім.
  • Читательница

    Позор.
  • Alexander K-Hughes

    написали про фреймут и павутиння но не написали за какие копейки Дан орендуе готель сколько миллионов зарабатывает и сколько платит копеек налогов
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up