Гороскоп на січень 2020 року: прогноз для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на січень 2020 року: прогноз для всіх знаків Зодіаку
  • Що приготували зірки для нас у цьому місяці, які несподіванки та проблеми можуть підстерегти? Про це все у матеріалі.

Овен

Гороскоп на 31 грудня 2019: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 366225

Натхненний Новим роком Овен, у січні активізує увесь резервний потенціал, аби рік прийдешній розпочати максимально динамічно. У січні ваш вірний заступник Меркурій допомагатиме в усіх починаннях. Розпочаті справи вирішуватимуться на раз-два. Утім, астрологи радять не зловживати власним ентузіазмом. Ваше бажання застувати до всіх сфер життя так званий турбований режим неминуче призведе до емоційного занепаду та депресії. Робіть усе поступово і по мірі власних можливостей.

Астрологи стримані у висловлюваннях щодо особистого життя Овна. Єдине радять — переглянути ставлення до близьких вам людей.

Відео дня

Телець

Гороскоп на 31 грудня 2019: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 366224

Для Тельців перший місяць 2020 року розпочнеться дещо сумбурно. Визначена модель поведінки на січень ітиме в розріз з проблемами, які поступово з'являтимуться у вашому житті. Відпочити та розслабитися можливості не буде. Якщо, звісно, наявні проблеми ви забажаєте вирішити. В іншому випадку — уникнути сумних наслідків не вийде. Астрологи наполегливо радять акумулювати власні зусилля і не нарікати на неприязне ставлення зіркових стихій.

Перший місяць 2019 року обіцяє бути не надто феєричним у справах амурних. Тому припиніть мріяти про велике кохання, яке вам доведеться зустріти саме у січні. Краще зосередьте свою увагу на чомусь геть іншому. Приміром, саморозвиток та самореалізація.

Близнюки

Гороскоп на 31 грудня 2019: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 366231

Атмосферний період пророкують астрологи Близнюкам у січні. Причина тому — знайомство з людьми, які кардинально змінять ваше життя додавши в нього приємних хвилювань та яскравих емоцій. Зміни торкнуться передусім робочої сфери, адже перспективних пропозицій у січні точно не бракуватиме. Головне, увімкнути критичне мислення та обрати саме ту пропозицію, що матиме довготривалу перспективу.

Любовні перипетії — це, власне, те, через що доведеться пройти сімейним представникам цього знаку Зодіаку. Якщо ж ви не перебуваєте у стосунках, то сподіватися, що січень буде щедрим на романтичні знайомства не варто.

Рак

Гороскоп на 31 грудня 2019: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 366230

Непростий час прогнозують астрологи Ракам. Властиву цим зодіакальним колам впевненість доведеться демонструвати, а професійність — доводити. Січень для Раків — це своєрідна історія боротьби за місце під сонцем. Щоб здобути її вам доведеться з головою пірнути в роботу. Якщо ж проявите сумнів та острах — вважайте, що поразка за вами. Не радять астрологи шукати підтримки в друзів. Кожен з них у січні займатиметься власним життям, тому, аби запобігти конфліктам, не намагайтеся перекласти відповідальність на когось. Це делегування не буде виправдане.

Особистим життям Раків у січні опікуватиметься Венера, тому ніжності та взаєморозуміння у стосунках буде сповна. Самотнім представникам цього знаку Зодіаку сумувати також не доведеться. Хтозна, можливо, перший місяць нового року стане місяцем зустрічі вашого першого кохання. Іноді, саме там, де не чекаєш — зустрічаєш, а де не шукаєш — знаходиш.

Лев

Гороскоп на 31 грудня 2019: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 366227

Напружений період очікує на Левів у січні. Запал, із яким ви розпочнете рік у контексті професійного життя, не принесе бажаних результатів. Постійні непорозуміння у колективі змусять вас поринути у неприємні роздуми: змінювати місце роботи, чи ні. Астрологи ж одноголосно радять не приймати поспішних рішень, що зумовлені емоціями та вашим запальним характером. Не слід виносити будь-які конфлікти на привселюдний розгляд. Керівництво подібне точно не схвалить. У період життєвої напруги не зловживайте алкоголем. Він матиме руйнівний вплив як на роботі, так і в особистому житті.

Особливих заворушень на любовному фронті астрологи не прогнозують, як і доленосних зустрічей.

Діви

Гороскоп на 31 грудня 2019: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 366233

Несамовитий успіх пророкують зіркові стихії Дівам у січні. Вигідні пропозиції стануть невіддільною ознакою першого місяця в році прийдешньому, а фінансова складова шокує стабільністю. Утім, астрологи не радять звикати до хорошого, адже тривалість такого успіху можлива лише за умови вашої наполегливості та працелюбності. Серед інших позитивів січня — це купівля чогось масштабного та давно намріяного. Також про пильність забувати не слід.

У справах амурних буде все також динамічно. Основним покровителем цього знаку Зодіаку є Венера, яка потурбувалася про ваше особисте життя. Цікаві знайомства, доленосні зустрічі та бурхливі романи точно гарантовані. Складніше буде Дівам сімейним. Досягнути взаєморозуміння в спілкуванні з дітьми здаватиметься місією нездійсненною.

Терези

Гороскоп на 31 грудня 2019: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 366232

Тим, хто вирішив щось змінити у своєму житті, варто згадати про те, що людей зустрічають за

Місяць, що позбавлений будь-якої динаміки — саме так його називають астрологи. Результативність початих справ бажатиме кращого, а професійна діяльність буде дещо інертною. Не слід поринати у роздуми щодо цього, просто поставте на паузу звичний ритм життя і насолодіться розміреним та спокійним періодом. Тримати руку на пульсі у січні потреби не буде.

Кардинально інакшим за темпоритмом буде особисте життя. Тривалі стосунки спалахнуть з новою силою, а ті, що розпочнуться, здивують вас загадковістю та незвичністю.

Скорпіон

Гороскоп на 31 грудня 2019: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 366228

Місяць тотальної гармонії та переоцінки життєвих цінностей. У перший місяць нового року вдасться позбутися проблем, що довгий час тягнулися шлейфом у вашому житті. Січень принесе багато цікавих пропозицій, які неодмінно покращать ваше фінансове становище. Дуже важливо у перший місяць нового року задати правильний настрій на подальший рік і запрограмувати себе на позитив. Астрологи схильні вважати, що від вашого сприйняття залежатиме дуже багато. Не варто перейматися дрібницями й драматизувати.

На любовному фронті буде певне затишшя, яке точно змусить понервувати. Однак астрологи закликають не перейматися через це. Тимчасове затишшя — своєрідний трамплін до зустрічі з людиною, яка назавжди лишиться у вашому житті в статусі чоловіка або дружини.

Стрільці

Гороскоп на 31 грудня 2019: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 366234

Весь січень супроводжуватиметься яскравими подіями та змінами в житті. Однак астрологи не беруться уточнювати в якій саме сфері життя доведеться зустрічати сюрпризи долі. Важливо протягом першого місяця 2020 року чутливим та вразливим Стрільцям обмежити спілкування з людьми, які деморалізують вас та налаштовують на негатив.

Астрологи прогнозують, що січень лишить солодкий присмак на все життя, адже у перший місяць нового року вашою заступницею буде Венера, тому ніжний та романтичний січень гарантований.

Козеріг

Гороскоп на 31 грудня 2019: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 366226

Для Козерогів перший місяць нового року буде досить складним та емоційно напруженим, оскільки доведеться вирішувати непрості завдання самотужки. Проте в січні є і незначні позитиви — робоча сфера, яка буде відносно успішною. Астрологи радять уникати спілкування з підозрілими особистостями, адже швидше за все вони мають на вас "професійний зуб" і понад усе прагнуть підставити в колективі.

У січні астрологи радять утриматись від нових стосунків, швидше за все вони не принесуть бажаного щастя.

Водолій

Гороскоп на 31 грудня 2019: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 366223

Проблемна ситуація, що виникне у робочій сфері, буде нічим іншим, як конфліктом інтересів на ґрунті професійних розбіжностей. Налагоджувати конфлікт за принципом "хто голосніше кричить, того й чують" — не вдасться, адже так ви продемонструєте свою невпевненість та нездатність працювати у стресових ситуаціях. Будьте певні, керівництву це точно не сподобається.

Уразливою стороною у січні буде особисте життя. Постійні чвари, непорозуміння, безпідставні ревнощі та взаємні звинувачення — це, власне, те, від чого потерпатиме ваш союз. Чи матиме ця історія кохання продовження — цілком і повністю залежить від вас. Візьміть ініціативу у свої руки та припиніть перекладати відповідальність на свого партнера. Лише ви в змозі не загасити вогник надії на щасливе майбутнє, який жевріє в серцях обох.

Риби

Гороскоп на 31 грудня 2019: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 366229

Щоб стійко тримати удар і не здаватися безпомічним, вам доведеться у січні наполегливо працювати. Продуктивна робота, виваженість дій, розсудливість, неквапливість — саме поєднання цих істин забезпечить вас вмінням слухати інших і бути почутим.

На любовному фронті особливих заворушень астрологи не прогнозують. Все буде досить спокійно та стабільно.
 

Читайте також:

Назвали найбільш небезпечні дні у січні. Коли потрібно бути обережними?

Коли у січні на нас чекають сприятливі та несприятливі дні: місячний календар на місяць

 

Джерело: maximum.fm

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Пня

    супер
  • Джек

    авторизация .....

    анонім reply Джек

    Тільки так читач зрозуміє границю між плагіатом та преміум новиною.
  • анонім

    Пані Марія, Ви впевнені що це Преміум новина?
    https://twnews.com.ua/ua-news/goroskop-na-sichen-2020-prognoz-na-tsei-misiats-dlia-znakiv-zodiaku
    Погляньте, це звичайний плагіат, за який студенти залік не отримують.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up