Гороскоп на 25 січня: Близнюкам варто чекати хороших звісток, а Стрільцям пора на природу

Гороскоп на 25 січня: Близнюкам варто чекати хороших звісток, а Стрільцям пора на природу
  • Гороскоп на суботу, 25 січня, застерігає всіх від поспішних висновків. У цей день Павло Глоба рекомендує всім знакам Зодіаку нікуди не поспішати і зосередитися на прийнятті важливих рішень. А вони, як відомо, вимагають вдумливості і не терплять суєти.

Овен

Овнам потрібно буде продемонструвати свій сильний характер. Зірки готують для цього знаку Зодіаку якесь випробування на міцність. Ймовірно, ви його пройдете з честю, однак потрібно буде мобілізувати всі свої резерви.

Телець

Відео дня

Тельцям доведеться багато переміщатися з одного місця в інше. Мова йде не про стільці в офісі. Можливо, доведеться побігати по роботі, може бути, по домашнім справам. Будьте обережні! Сьогодні ви в зоні підвищеного ризику.

Близнюки

Близнюкам варто чекати хороших звісток. Скоріш за все, з галузі фінансів. Можливо, надійде пропозиція, пов'язане з новою, більш вигідною роботою. А можливо ви знайдете собі непоганий підробіток.

Рак

Ракам сьогодні світить сприятливий день для старту нових проектів. Потрібно тільки трохи більше ініціативи і відваги. Не бійтеся відірватися від спокійного тихого берега і відправитися в плавання. У вас непогані перспективи.

Лев

Левам може випасти несподіваний відпочинок. Що, втім, і не дивно в суботу. Тому навіть якщо ви були налаштовані потрудитися, відкладіть всі справи і постарайтеся відпочити за всі попередні дні, коли ви були в загоні.

Діва

Дівам варто бути готовими до несподіванок. Зірки говорять, що несподіванки будуть підстерігати на кожному кроці. Вони можуть бути приємними і не дуже. Однак у другому випадку не турбуйтеся: це все минущі дрібниці.

Ваги

Ваги сьогодні будуть схильні до безпричинного почуття страху. Не бійтеся, він дійсно безпричинний. Однак постарайтеся все ж впоратися з собою, щоб не провести весь день в очікуванні чогось поганого.

Скорпіон

Скорпіонам доведеться максимально сконцентруватися, щоб вистояти у важливій суперечці. Ви матимете рацію, проте хтось може спробувати уявити вас в невигідному світлі. Постарайтеся проявити твердість характеру і не поступайтеся своїми позиціями.

Стрілець

Стрільцям сьогодні дуже не завадило б вибратися на природу. Зрозуміло, що погода не зовсім "шашлична", однак на шашлики і не потрібно. Спробуйте вийти погуляти хоча б в найближчий парк. Послухайте, як шумить вітер, подумайте про те, що не за горами весна, і ви відразу відчуєте прилив сил.

Козеріг

Козероги, вам саме час починати здоровий спосіб життя, який ви давно записали собі в плани, проте все ніяк не можете втілити. Сьогодні - саме час для таких втілень.

Водолій

Незважаючи на суботу, саме сьогодні у вас може вийде вирвати, нарешті, у начальника визнання в тому, що ви - дуже цінний працівник. А за цим можуть послідувати і відповідні бонуси у вигляді підвищення зарплати або несподіваною премії.

 

Риби

Рибам потрібно зробити над собою невелике зусилля, щоб їх помітили. Взагалі цього знаку Зодіаку властива то гіперактивність, то абсолютне небажання що-небудь робити. Постарайтеся знайти золоту середину, і все у вас налагодиться.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юлія

    Гороскоп для Близнюків https://pani.best/horoskop-na-2020-rik-blyzniuky-22-travnia-21-chervnia/ на 2020 рік Білого Металевого Щура. Загальні поради, рекомендації щодо покращення здоров'я та фінансового стану. Чи таланитиме Близнюкам у наступному році у коханні, бізнесі — поради чоловікам та жінкам.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up